Intake gesprek bij Solve

Edwin Stokkink
Zhineng Qigong
augustus 5, 2015
Edwin Stokkink
Mijn verleden verwerken
augustus 14, 2015
Show all
Edwin Stokkink

Eindelijk weer sporten

Vorige week dinsdag 4 augustus zijn Wilma en ik voor een intake gesprek naar Solve geweest. Eigenaren Boy en Raoul gaan ons helpen weer fit te worden. En wel onder begeleiding want in mijn geval is mijn conditie natuurlijk niet om over naar huis te schrijven en moet ik oppassen met mijn botten omdat daar de kanker ook in zit. Ik ben zelf gelukkig nog van mening dat ik nog wel tegen een stootje kan, maar de gekte van vroeger is er wel uit.

Raoul ontving ons aan de mooie bar en na een korte rondleiding door het imposante pand kwamen we er weer snel terug, om er meer dan twee uur te toeven. Waarschijnlijk de langste intake ooit en met de Brabantse echtgenote van Raoul werd het helemaal een feest. Ik vrees dat we straks een koptelefoon met harde muziek op krijgen, een blinddoek om en een muilkorf. Alleen op die manier kunnen we bij de les blijven.

Maar de plannen zijn gemaakt. Ik heb mijn eigen dieet van smerige drankjes die ik neem en dat leggen we op het dieet advies van Raoul om uiteindelijk te sporten in combinatie met een aangepast voedingsschema. Zodra we starten vertel ik jullie er alles over. Eerst vakantie en nog even helemaal niks.solvearnhem

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *