Bioresonantie therapie

Edwin Stokkink
Mijn bucketlist
augustus 25, 2015
Edwin Stokkink
De eerste trainingen bij solve
september 14, 2015
Show all
Edwin Stokkink

Bioresonantie therapie

Afgelopen maandag 7 september was het zover. Al enkele weken geleden bood een vriendin van mij aan de praktijk van Hedy uit Eindhoven te bezoeken. Zij had zelf een behandeling van Hedy ondergaan en was lovend. Maar goed, ik krijg de laatste tijd zoveel adviezen dat ik kritisch ben geworden en alleen nog maar dingen doe en onderzoek waarbij ik enigszins al vanaf moment één de indruk heb dat ik er iets mee kan. Ik was nogal sceptisch. Een apparaat wat op mij word aangesloten en wat in staat is om middels bepaalde stroompjes / frequenties die mijn lichaam ingestuurd worden te kunnen zien hoe mijn cellen en organen zich verhouden? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel meten? Ik noemde al eerder de term Star Wars, maar dit is echt a way beyond my imagination.

Maar toch….. ik bedacht mij dat ik op mijn verlanglijstje de methodiek van Hulda Clark heb staan. Het maken van een zapper. En dat werkt eigenlijk ook met stroompjes en frequenties. Ik leg het maar even simpel uit. Ook niet te vergelijken met wat mij bij Hedy te wachten zou staan, maar aan de andere kant niet eens heel veel anders. Het duurde een paar dagen en ik was in de overtuiging dat ik toch maar naar Hedy moest. We planden een afspraak voor na mijn vakantie en 7 september was het dus zover.

Met Wilma afgelopen maandagochtend op weg naar Eindhoven waar de praktijk in een rustig gelegen wijk was weggestopt. Serene rust alsof je in een vakantiepark was aanbeland. Met dat verschil dat wij onze koffers niet bij ons hadden en ook weer snel terug zouden moeten in de werkelijkheid van de dag.

Een mooie dame deed open. We werden hartelijk ontvangen door Hedy. Gelijk aan de thee en voordat we het in de gaten hadden deed ze mijn intake. Ik voelde mij op mijn gemak en had besloten het allemaal over me heen te laten komen.

Ze wilde best veel weten. Natuurlijk wie ik ben, maar naast geboortedag en plaats, zelfs het geboorte uur. Allemaal gegevens welke van belang zijn om de aan de pc gekoppelde “Magic box” zo noem ik het maar even, te voeden. Het is natuurlijk het L.I.F.E. System wat gebaseerd is op bioresonantie en biofeedback. Een systeem wat vol zit met waarden van cellen, organen en alles wat zich in het menselijk lichaam afspeelt. En als je het mij vraagt gemiddelden van mensen op aarde. Je moet immers een referentiekader hebben om mijn gegevens mee te kunnen vergelijken. En vergeef mij als ik het niet goed interpreteer, maar zo zie ik het.

Ik werd op het systeem aangesloten. Kreeg om enkels, polsen en mijn hoofd banden die met het systeem in verbinding stonden. Deze banden geleiden waardoor ik kon ontvangen en terugsturen.

We hebben één voor één belangrijke organen van mij bekeken. Hedy stuurde bepaalde frequenties mijn lichaam in. Heel gericht op een bepaald orgaan en kreeg middels een soort van reflectie gegevens terug gestuurd waaruit zou blijken wat de status was van dat orgaan ten opzichte van wat het zou moeten zijn, afgezet tegen de gegevens uit het L.I.F.E. Systeem.

Het was al snel duidelijk dat er van alles aan de hand was. Natuurlijk wist Hedy dat ook. En even dacht ik nog: Ja, Hedy dat is makkelijk te bedenken, want je weet hoe ik er voor sta. net als de hele wereld omdat ik natuurlijk mijn website heb waar ik schrijf over mijn status. Maar toch wis Hedy mij te overtuigen van alles wat er zich afspeelde en wist zij zaken te benoemen die niemand kon weten!

Alsof ik net als bij het verwerken van mijn verleden een deja vu meemaakte tijdens de Zhineng Qigong behandeling met Irma. Hedy wist dat ik medio 2006 een traumatisch jaar had. En dat had ik. het was het jaar waarin ik mijn goede jeugdvriend Marco Berndsen verloor tijdens Koninginnennacht. En twee maanden later een goede vriendin Lyanca Yap. Ik hoestte voor het eerst bloed op en moest met spoed longfoto’s maken omdat men wilde uitsluiten dat ik kanker had. (Het bleek uiteindelijk dat ik longblaasjes kapot had gehoest want zoals inmiddels bij jullie bekend, slaat stress bij mij op de longen) En het was het jaar dat ik in therapie zou gaan met mijn ex partner vanwege onze huwelijksperikelen. Hoe bizar is dat??

Zelfs de pijn in  mijn rug kon Hedy topt op de wervel nauwkeurig uit het systeem vertalen. Ik zag in eerste instantie gelijk weer mogelijkheden. Ik koop zo’n apparaat via Alibaba.com en ga zelf zo’n praktijk beginnen. Maar helaas….Hedy komt van goede huize en heeft een behoorlijke opleiding achter de rug om dat wat het systeem aan gegevens uit het onderzoek haalt ook in hapklare brokken te kunnen vertalen om vervolgens een plan van aanpak te maken voor “de patiënt”. Een andere vriendin van mij heeft ook een dergelijke praktijk bezocht en had een zeer slechte ervaring met haar behandeling. De betreffende therapeut kreeg uiteraard van alles uit het systeem, maar kon gewoonweg niet vertalen wat alles precies inhield. Dus onder de praktijken die er zijn op dit vlak zit nogal wat verschil. En ik was daarom bereid om naar Eindhoven te rijden en zal dat nog zeker een paar keer doen.

Bioresondantieprintscreen

 

Hedy heeft voor mij een plan van aanpak gemaakt en in oktober kom ik weer terug om te kijken hoe ik er dan voorsta. In eerste instantie ga ik middels een specifiek dieet zorgen dat mijn darmflora weer op gang kom. En dat ga ik niet alleen redden met de pro-biotica die ik veel te laat ben gaan slikken. Want er is meer aan de hand. Na drie weken zal er na het volgen van dat specifieke dieet verbetering optreden om te zorgen dat mijn darmen op de juiste wijze de vitaminen en mineralen weer uit mijn voeding weet te halen.

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik zeer enthousiast ben geworden over mijn bezoek aan de praktijk van Hedy en kan het dan ook iedereen aanbevelen zonder dat ik een commercieel belang heb. Al zal ik proberen om straks een win – win situatie te halen uit de adverteerders op deze site. Dan nog moet u zich beseffen dat ik dat allereerst niet hoef van betreffende adverteerders waar ik over blog. (los van de banners) Maar dat ik ook alleen blog over methodieken waar ik zelf volledig achter sta. En of straks blijkt dat mij dit daadwerkelijk heeft geholpen, merken we vanzelf. Het zijn stuk voor stuk mogelijkheden waar ik mij goed bij voel. En dat is wat ik voorop stel in het proces waar ik doorheen ga.

Doe er uw voordeel mee. De website van Hedy:http://www.wieloflife.com

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *