Aloe Vera

Edwin Stokkink
Intake longoperatie 1 december 2015
december 1, 2015
Edwin Stokkink
“Laat me” herschreven
december 22, 2015
Show all
Edwin Stokkink

9 dagen reinigingsprogramma C9

Ik ben vier dagen geleden begonnen om middels een Aloë Vera kuur van 9 dagen te detoxen. Een redelijk eenvoudig te volgen programma om mij te ontdoen van alle giftstoffen in mijn lijf. Ik geloof er heilig in dat als ik niet te zwaar ben, ik mijn lichaam nog beter kan aanvoelen en mij nog engergieker voel om die kanker cellen het hoofd te bieden. Daarbij voel je je niet alleen lekkerder, maar zie je er ook nog eens beter uit.

En aangezien de operatie 14 januari 2016 op mij wacht, wil ik het zekere voor het onzekere nemen en mij daar op alle fronten goed op voor bereiden. Het nieuwe jaar komt er aan en ook nieuwe voornemens. mijn voornemen is om in 2016 gezonder dan ooit door het leven te gaan. En dat gaat me lukken. Los van die kanker. Want we hebben allemaal een keus in ons leven en het gaat er om dat wij onze verantwoordelijkheid hierin durven nemen.

Omdat ik alles waar ik over blog zelf ervaren wil hebben, wil ik jullie meenemen in dit avontuur van een negen dagen challenge.

Stephanie Postulart is onze coach en begeleidster. Ja, ik doe het niet alleen, maar samen met Wilma. Op deze manier is het ook makkelijker vol te houden en voorkom je dat je in de verleiding komt om verkeerd te eten op het moment dat de één met het programma bezig is en de ander een kilo snoep achterin de keel gooit.

stephaniePostulart

Begeleiding

In de brochure staat alles over het voedingsplan, het bewegingsplan maar ook lekkere recepten. Daarnaast vindt je er advies en handige tips om het F.I.T. programma met succes te doorlopen. ( C9 is het eerste programma en indien wenselijk kun je meerdere opvolgende programma’s volgen )

Stephanie kan indien gewenst als personal coach een ap aanmaken voor vragen tijdens het programma zodat je je nooit onzeker hoeft te voelen.

(Sta je onder behandeling van een arts voor een reeds bij jou bekende gezondheidsklacht, overleg dan met je arts of het raadzaam is met dit programma te starten.) Ik heb dat zelf overigens niet gedaan. Maar ik doe dan ook bijna alles op gevoel de laatste maanden en dat bevalt me erg goed als ik eerlijk ben. Maar voor ieder is dat zijn of haar keus om hierin de juiste balans te zoeken. Niet iedereen is hetzelfde.

De eerste twee dagen

De eerste twee dagen zijn het zwaarst. In deze dagen mag je vooral de gel drinken, enkele pillen nemen, een shake, een specifieke snack shake en vooral water drinken. En als je er echt moeite mee hebt gezonde snacks tot je nemen die vooral calorie vrij dienen te zijn. E.e.a. staat ook duidelijk in de brochure.

Vanaf dag 3 t/m 9 word het makkelijker. De gel drink je nog maar ééns per dag, je hebt je pillen, je shake, de snack shake, je drinkt water, maar mag zelfs weer een maaltijd nuttigen. Wel alles conform de richtlijnen, maar heel goed te doen.

Bewegen hoort er ook bij. Doe waar jij je goed bij voelt. ik liep de laatste weken op wilskracht en ben daarom even gestopt met sporten. Dus ik beweeg conform het programma, maar put me echt niet uit. Luister gewoon naar je lichaam en doe wat je kunt. Wel denk ik dat het goed is om uit je comfort zone te komen en net even een tandje meer te geven dan normaal, zodat je daadwerkelijk verbrand. Ieder dieët is immers meer succesvol in combinatie met bewegen.

Het te bereiken resultaat

Na dit 9 dagen programma eet je gezonder en beweeg je meer. Je voelt zich fitter en vitaler. Ook heb je veel geleerd over voeding, sporten en afvallen. Nu is het moment om door te pakken. Start indien het je bevalt daarna met F.I.T.1 waar je op de website van Stephanie alles over kunt terug vinden. Inmiddels voel ik na 4 dagen dat ik mij weer energieker ga voelen. De eerste dagen was ik licht in mijn hoofd, maar dat kwam omdat ik moest wennen om niet te eten zoals ik dat normaal doe. Ik ben al wat gewicht kwijt, maar aan het einde laat ik weten wat het voor mij allemaal concreet heeft gebracht. Ik was natuurlijk al tien kilo kwijt in het afgelopen jaar. Van 93 naar 83,5 kilo. En 83,5 lijkt mijn streefgewicht te zijn omdat ik hier als ik ‘normaal’ leef al zeker een half jaar op blijf hangen. Maar ik wil er nog wel wat af hebben. Waarom niet 😉 Vanaf februari ga ik weer sporten bij Solve. Dan is mijn operatie achter de rug en ga ik weer werken aan een one pack. (Een six pack heb ik alleen nog in mijn dromen)

Tips tijdens het programma

  1. Vertel familie en vrienden dat je gaat beginnen met Clean 9. Zij kunnen je bijstaan en motiveren op lastige momenten. Het is fijn om gesteund te worden door jouw omgeving. Het is natuurlijk ook leuk en motiverend om samen met een partner, vriend of vriendin aan de slag te gaan!
  2. Beweeg elke dag maar ga rustig van start. Begin daarom met eenvoudige oefeningen en verhoog langzaam de inspanning.
  3. Geniet van de positieve ontwikkelingen!

Met het CLEAN 9 Programma maakt u een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” ofwel reinigingsprogramma geeft je de tools in handen die je nodig hebt om vandaag van start te gaan om jouw lichaam te transformeren!

Forever Clean 9
• Forever Aloe Vera Gel™ (2x 1 liter)
• Forever Lite Ultra™ (15 maaltijden)
• Forever Garcinia Plus™ (54 softgels)
• Forever Therm™ (18 tabletten)
• Forever Fiber™ (9 sticks)
• Meetlint
• Clean 9 werkboek
• Forever Shaker
Mocht je interesse hebben in het C9 reinigingsprogramma dan kun je hier de website van Stephanie vinden:http://www.aloevera-4everliving.flp.com/Het C9 programma kun je indien je wilt starten hier bestellen: http://310002015396.fbo.foreverliving.com
Wellicht gaan wij het opvolgende programma ook nog volgen, maar ik denk dat het hoe dan ook goed is om zo af en toe je lichaam te reinigen en te ontdoen van alle giftstoffen. Zo zal ik ook een leverkuur gaan doen waar ik jullie over zal informeren. Over een paar dagen zal ik bloggen over de resultaten en deze hieronder vermelden.
——————-
Resultaat aan het einde van de detox kuur
Zoals beloofd hierbij mijn ervaring na het gebruik van de C9 detox kuur.
De eerste twee dagen waren het lastigst. Met name omdat je dan geen maaltijd mag eten en voornamelijk bent aangewezen op de pillen, shakes, de gel en het drinken van water.
Je kunt lichte snacks nemen, maar dat heb ik zelf niet gedaan omdat ik me zoveel mogelijk wilde houden aan de kuur.
Na twee dagen mag je een maaltijd genieten en dat was natuurlijk een feest om weer naar uit te zien. Een lichte maaltijd, maar voor mij genoeg voor de avond. Als ik eerlijk ben, dan moet ik verklappen dat ik wel 1 keer te veel heb gegeten. En wel een bord bami met drie stukken biologiesche kipfilet. Om mezelf te straffen ben ik op de hometrainer 12 kilometer gaan fietsen. Dat heb ik na dag 3 zonder meer iedere dag gedaan.
Een detox kuur is geen kuur om alleen af te vallen. Het is een kuur om te reinigen. En daar val je dan ook weer bij af als gelukkige bijkomstigheid. Alles voor mijn gevoel heel gecontroleerd en niet extreem zoals je dat soms hebt met bepaalde afslank producten waarbij je een verhoogde hartslag krijgt.
Ik ben toch nog 3,1 kilo kwijt geraakt in 9 dagen. Na mijn operatie denk ik er aan om de volgende kuur van Aloë vera op te pakken.
Indien je de kuur ook wilt doen om een goede basis te leggen voor een wat meer bewegings en afval gerelateerde kuur, dan kun je op dit moment je aankoopbedrag van een C9 kuur terugverdienen door de volgende actie van Stephanie:

LOOK BETTER. FEEL BETTER.

Met het CLEAN 9 Programma maakt u een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van uzelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” ofwel reinigingsprogramma geeft u de tools in handen die u nodig hebt om vandaag van start te gaan om uw lichaam te transformeren!

Stephanie Postulart wil een bijdrage leveren om dit “Cleansing”programma ook bij anderen onder de aandacht te brengen door;

Bij 4 aanmeldingen 1 gratis Clean 9 box weg te geven! 

Geldig tm 31 januari 2016

Je mag dit ook gezamenlijk doen en door 5en delen!

Voorbeeld 4x€ 120=€480 

1 Clean9 box gratis 

Dus 5 personen betalen €480:5= € 96

Verschil € 24 pp. Ca.20%

Manager: Stephanie Postulart

foreverbusinessowner FBO

ForEverLivingProducts

0650204918 what’s app en facebook

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *