Privé update

Edwin Stokkink
De operatie aan mijn long
januari 15, 2016
Edwin Stokkink
Controle bronchoscopie 4 maart
maart 4, 2016
Show all
Edwin Stokkink

VERLIEFD GEWORDEN

note: Ik schrijf onderstaande vanuit mijn eigen hoedanigheid en het zijn mijn woorden!

Ik voel mij naast het bloggen over mijn ziekte niet geroepen mij te verantwoorden over mijn privéleven. Maar ik ontkom er niet aan om in ieder geval te melden dat er sinds enkele weken een grote wijziging in mijn privéleven is gekomen waarvan ik mij bewust ben dat deze voor veel mensen die mij en Wilma kennen, maar moeilijk te bevatten is. Het lukt mij dan ook niet om nog langer voor mij te houden dat Wilma en ik sinds enkele weken uit elkaar zijn.

Enkele weken geleden ben ik totaal onverwacht verliefd geworden op een andere vrouw. Een feit wat ik vanuit mijn gevoel niet kon negeren.

Ik heb mijn fouten gemaakt in mijn relatie met Wilma en ben alles behalve perfect., maar ik MOET te allen tijde mijn eigen pad kunnen kiezen in alles wat ik doe en waarvan ik denk dat het, het beste voor mij is. Ik heb misschien gekozen voor een moeilijke weg, maar het voelt ondanks alle bijkomende omstandigheden goed, hoe lastig dat voor enkele van jullie misschien ook is te begrijpen.

De hele situatie is net even iets complexer dan bovenstaande zorgvuldig uitgekozen woorden, maar de details houd ik graag voor mijzelf, Wilma, onze families en best friends.

Wilma blijft voor mij een belangrijke vrouw en ik ben haar dankbaar voor de periode dat ik met haar mocht samen zijn. Ik hoop dan ook dat de toekomst voor ons beide een gelukkig, lang en gezond leven heeft voorbestemd.

Edwin.

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *