Controle bronchoscopie 4 maart

Edwin Stokkink
Privé update
maart 1, 2016
Edwin Stokkink
Vier maanden Pit Stop
maart 24, 2016
Show all
Edwin Stokkink

Ik mag weer

Vandaag naar het Antoni van Leeuwenhoek geweest voor een bronchoscopie ter controle op de operatie van 14 januari jl.

Vanmorgen om negen uur zat het infuus er in en half tien kreeg ik een dubbele verdoving / roesje. Niks van alles meegekregen. Ik was onrustig omdat ik geen algehele narcose kreeg en geen idee had of ik iets zou meekrijgen net als vorig jaar tijdens de eerste bronchoscopie.

Ik hoest nog wat bloed op en ben iets benauwd, maar verder is alles ok. Begin van de middag was ik alweer thuis.

Er word nu een ct scan gepland omdat het van binnenuit en vanaf een foto niet precies te zien is hoe groot de tumor is en of het nog ergens uitsteekt? Er leek wel wat ruimte te zijn om een operatie te doen, zoals ook de longarts in Rijnstate al opmerkte.

Naast de longarts die de bronchoscopie deed heeft een chirurg zich erover gebogen en zal de ct scan duidelijkheid moeten geven om een wat lastige operatie uit te voeren waarbij het stuk luchtpijp waar de tumor in zit word weggehaald ( ingekort ) en de hele handel vervolgens weer aan elkaar word genaaid. Ik ben benieuwd.

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *