Denk hier maar eens over na….

Edwin Stokkink
Vier maanden Pit Stop
maart 24, 2016
Choose life now
Choose Life Now
juni 15, 2016
Show all
Edwin Stokkink

Waarom heb ik kanker?

Ik vroeg mij gisteren in bed af waarom ik kanker heb en mijn ouders niet? Uiteraard ben ik erg blij voor ze dat zij gezond zijn – los van de ouderdom gebreken -.

Maar vaak hoor je in families dat het vaker voorkomt en dat het “in de genen zit”. Dat is dus in mijn geval niet zo.

Ik heb de trekken van mijn vader en de looks van mijn moeder. Dus ben echt een kind van mijn ouders. Maar waarom heb ik dan op relatief jonge leeftijd kanker gekregen en zit het verder niet in de familie?

Langdurige stress?

Als je het mij vraagt komt het doordat ik langdurige stress heb gehad en even lang niet in balans ben geweest.

Meerdere keren gaf mijn lichaam aan dat het zo niet langer kon en ik ging maar door. Paracetamol er in in gas geven. Steeds maar weer negeerde ik de koorts en de pijn. Laat naar bed, slecht en onregelmatig eten, geen rust pakken en door totdat het echt niet meer kon.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat het lichaam mij een teken heeft gegeven, maar dat ik niet luisterde. Mijn lichaam heeft altijd het beste met mij voor. Het kan alleen niet praten, maar kan mij wel op andere manieren dingen duidelijk maken.

ScreenHunter_966_Apr._19_15.44

Omdat ik maar niet luisterde bleef mijn lichaam op diverse manieren proberen mij duidelijk te maken dat ik moest luisteren en mijn levenswijze moest aanpassen. Uiteindelijk gaf mijn lichaam het op en kreeg de kanker de kans langs het immuunsysteem door te glippen zodat het zich kon ontwikkelen. Al die tijd had mijn lichaam gestreden om kanker buiten de deur te houden, maar net als ik was ook mijn lichaam op een gegeven moment uitgeput. Het kreeg toen in ieder geval mijn aandacht. Daar waar het al die tijd om had gevraagd.

Wat als ik direct naar mijn lichaam had geluisterd?

Stel ik had wel direct geluisterd. Hoe stond ik er op dit moment dan voor?

We zullen het nooit weten? Maar het is een feit dat ik nog leef en meer dan ooit naar mijn lichaam luister. En ik heb mij verdiept in complementaire geneeswijzen waar ik nooit eerder van had gehoord. En daarnaast zoek ik nog steeds de balans met de reguliere geneeskunde. Alles weloverwogen en voor mij goed zoals ik denk dat het voor mij het beste is.

Luister dus naar je lichaam en wacht niet af. Zorg dat je één bent met lichaam en ziel. Zorg dat je na het eerste signaal al naar de arts gaat zodat je weet wat er gaande is. Negeer geen signalen maar blijf in contact.

Laat je informeren door medici en volg je gevoel bij alles en sta achter je beslissingen. Wat je ook beslist en welke wegen je ook gaat volgen.

Maar weet te allen tijde dat er meerdere wegen naar Rome leiden en dat het internet grenzen virtueel heeft gemaakt om een ieder te informeren over. Er zijn vele manieren om een gezond en gebalanceerd leven te genieten met of zonder ziekte onder de leden.

Ik werk op de achtergrond nog steeds aan een nieuwe website Choose Life Now om jullie handvatten te bieden die het leven aangenamer maken. Helaas gaat het door mijn gezondheid en diverse andere omstandigheden niet zo snel als ik graag zou willen, maar heel lang zal het niet meer duren. Nog voor de herfst van 2016

Onderstaand één van de methoden  waar ik dankbaar gebruik van maak:


MICROCIRCULATIE DE HOOFDWEG VAN DE GEZONDHEID!

Met toenemende leeftijd en ook onder invloed van ongezonde leefgewoonten en milieu-invloeden neemt de doorbloeding van de allerkleinste haarvaten af.

De algemene voorziening van de cellen verslechtert, evenals de afvoer van stofwisselingsproducten via de bloedsomloop.

Behalve een verminderd lichamelijk vermogen behoren een beperkt herstelvermogen en grotere gevoeligheid voor ziekten tot de verdere mogelijke gevolgen

Op dinsdagavond 10 mei organiseren we in STIKKERBUILDING een avond welke in het teken staat van de microcirculatie.

Met deze therapeutische behandeling zijn wetenschappelijk bewezen geweldige resultaten behaald bij

o.a. diabetes , wondheling, nier- en lever falen, bloeddruk en vaatproblematiek, huid en gewrichtsklachten , chronische ziekten, autoimmuun problemen,

sneller herstel bij operaties en naar chemo behandelingen.

Maar ook een betere sportprestatie  etc.

Een verstoorde microcirculatie blijkt bij 80% van alle ziektes en aandoeningen de oorzaak te zijn.

Graag informeren wij jullie op deze avond over de achtergronden, toepassingsmogelijkheden en hoe jij je gezondheid kunt verbeteren.

Datum 10 mei 2016
Locatie Stikkerbuilding
Mr.D.U. Stikkerstraat 10 , Arnhem
Tijdstip Inloop vanaf 19.00 uur Start om 19.30 – 21.30
Investering €10,-
Aanmelding Via FB of telefonisch bij Rob van der Ven 0650605142
Vol = Vol

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *