Choose Life Now

Edwin Stokkink
Denk hier maar eens over na….
april 18, 2016
Edwin Stokkink
Mijn eetpatroon
juni 16, 2016
Show all
Choose life now

Choose Life Now

Al enige maanden ben ik bezig met enkele anderen om een website op te tuigen waar wij o.a. supplementen willen aanbieden en andere producten en diensten waar ik zelf volledig achtersta en welke allen complementair bijdragen aan een gezond en gebalanceerd leven.

De website is in de maak en heel voorzichtig heb ik de pagina ervan op Facebook gepubliceerd zodat jullie een klein tipje van de sluier krijgen.

Ik doe het natuurlijk niet alleen, maar werk samen met enkele professionals en natuurlijk het Poolse bedrijf Altermedica waar wij onlangs het alleenrecht van hebben gekregen voor de Benelux. Ik gebruik zelf enige supplementen als aanvulling op mijn dagelijkse voeding waarvan ik het idee heb dat het mij helpt om weer meer in balans te komen en mij beter te voelen ondanks mijn situatie.

Het is lastig om te communiceren dat deze supplementen of andere producten die ik aanprijs ook daadwerkelijk helpen omdat het gewoonweg wetenschappelijk niet bewezen is. Voor mij voelt het goed en dat is het belangrijkste. Genezen van kanker is een utopie in mijn geval, maar zoals ik al eerder aangaf heb ik er geen problemen mee dat de kanker in mijn lijf blijft zitten, zolang ik me maar redelijk voel en nog wat jaartjes op deze aarde mag doorbrengen, want ik heb genoeg om voor te leven en het laatste wat ik zou doen is met mijn leven spotten of dingen doen waar ik niet achter sta.

Ik ben ik en ik ben anders dan u

Ieder lichaam is anders. Daarbij zult u voor zichzelf altijd de juiste balans moeten vinden tussen reguliere en complementaire zorg. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, want dat maakt het verschil tussen je ziek voelen en je lekker ( beter ) of gezond voelen in bepaalde gevallen.

Doe waar u zich goed bij voelt en luister hoe dan ook naar uw behandelend arts. Hij / zij wil u oprecht beter maken. Het enige wat ik wil laten zien is dat er nog zoveel andere mogelijkheden zijn die complementair een positieve bijdragen kunnen leveren aan uw gesteldheid.

Niets meer en niets minder. Choose Life Now vindt dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw gezondheid en dat niemand anders dan uzelf hierin keuzes dient te maken.

Bezoek ons op FACEBOOK en geef ons een like waarna wij u vrijblijvend op de hoogte kunnen houden.

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *