Bijna vakantie

Edwin Stokkink
Bloed hoesten
juli 14, 2016
Edwin Stokkink
Chemo werkt en de aarde is plat
juli 21, 2016
Show all
Edwin Stokkink

Het gaat weer wat beter

De afgelopen dagen ging het iets beter en leek het bloedhoesten snel over te gaan. Echter gisterenavond verslikte ik me weer en begon ik wederom bloed te hoesten. Ik maakte mij zorgen. Alleen al door de hitte is het lastig slapen, maar met deze ervaring er bij leek de nacht voor mij eindeloos.

Aleksandra wist mij echter te zeggen dat als je je verslikt dat er dan vocht in je luchtpijp komt in plaats van in je slokdarm. Simpel. Te simpel dat ik er zelf eigenlijk niet eerder bij stil stond. Hoe dan ook irriteert het ook bij ieder ander als men zich verslikt. Alleen bij mij zit natuurlijk die tumor en na de operatie is deze gevoeliger en bedenk ik me dat er maar weinig voor nodig is om het “wondje” weer los te krijgen. Dus zou het heel plausibel zijn dat ik bloed hoest….het klinkt voor mij althans een stuk beter dan dat er een andere reden is waardoor ik bloed ophoest. Ik houd dus graag vast aan de beredenatie van mijn vriendin.

Presentatie over mijn leven

Op dit moment ben ik een presentatie aan het voorbereiden die ik wil gaan geven in de Eusebiuskerk en in Appeltern. Het plan is om iedere maand een presentatie te doen. Naast mij nog enkele andere sprekers. Ik wil mensen informeren en neem ze mee in mijn verhaal. Vanaf mijn geboorte tot het heden. Ik vertel over mijn jeugd en de ontwikkelingen van mij tot volwassen man. Maar ook kort over mijn liefdesleven. Mensen krijgen al snel een beeld van mij en kunnen zich inleven in de persoon Edwin Stokkink.

Onthullende informatie

Vervolgens maak ik het bruggetje naar mijn ziekte en de reden waarom ik koos voor de door mij ingeslagen weg. Met aanvullend mijn ervaring met complementaire producten en diensten, wat het mij brengt en hoe ik mij voel. Alles zonder met vingers te wijzen naar reguliere of complementaire zorgverleners, behandelmethoden of producten. Want zoals ik al vele malen eerder aangaf wil uw arts u oprecht beter maken en heeft hij / zij het beste met u voor.

Er is alleen nog zoveel meer. En daar ga ik u over informeren. Het is aan u wat u hiermee doet. Ook dat kan ik niet vaak genoeg zeggen. De door mij ingeslagen weg hoeft niet de uwe te zijn. En andersom evenzo. Ik neem mijn verantwoordelijkheid ten aanzien van mijn gezondheid. U het uwe. Maar één ding is een feit: Alles wat ik tot mij neem is NIET wetenschappelijk bezwezen goed! En in sommige gevallen zelfs wetenschapelijk bewezen slecht! De vraag die alleen in dergelijke gevallen bij mij naar boven komt is: In opdracht van WIE is het onderzoek uitgevoerd? En HOE is het onderzoek uitgevoerd?

Een liefdevol symbool

Gisteren kwam ik er tijdens het surfen achter dat een zebra symbool staat voor het type NET ( Neuro Endocrine Tumoren ) kanker zoals ik dat heb. Ik heb contact gehad met de patiëntenvereniging en ben vergeten te vragen waarom dat zo is. Maar als ik er naar kijk dan word ik er ondanks alles weer een beetje vrolijk van.

Een vriend van mij zegt altijd: “Jij bent je kanker niet”. En zo is het. ik ben Ed…en niet NET.

Inmiddels weet ik dat de achterliggende gedachte is dat je hoefgetrappel kunt horen op de dam, maar dat het niet per definitie een paard hoeft te zijn omdat dat in eerste instantie het meest voor de hand liggend is. Het zou een zebra kunnen zijn. Zo is het ook met NET kanker. Het is niet gelijk wat je zou denken dat het is. Niet voor niets komt het weinig voor en is het lastig te ontdekken.

Vorderingen website

Wat gaat er een hoop tijd in zitten, maar het moet hoe dan ook kloppen. Gelukkig heb ik mezelf de rust gegeven om alles in mijn tempo te doen en niets te overhaast. Nog wekelijks word er op de achtergrond hard gewerkt en leggen we nieuwe contacten voor producten en diensten. We gaan niet over één nacht ijs en accepteren niet zomaar een partner. Geduld is een schone zaak al zou ik graag online zijn. Echter hebben we ook te maken met de vakantieperiode. Alles gaat een paar versnellinkjes lager. Laten we het op oktober 2015 houden dat Choose Life Now online komt. Alles eerder is dan meegenomen.e

Data lezingen

Hebt u na de zomer interesse om een bijeenkomst bij te wonen, like dan a.u.b. onze Facebookpagina, want daar houdt ik u als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en data ten aanzien van Choose Life Now.

Ik wens u alleen een fijne zomerperiode en als ik iets te melden hebt dan bent u de eerste die het hoort.

Edwin Stokkink

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *