Reguliere zorgverleners en complementaire zorgverleners zijn kwakzalvers

Edwin Stokkink
Korte opname in Polen
augustus 1, 2016
Edwin Stokkink
Ik ben geen arts
september 7, 2016
Show all
Edwin Stokkink

Ligt de waarheid in het midden?

Reguliere zorg of complementaire zorg? Ieder zijn keus en voor ieder respect, zolang dat respect wederzijds is. Je hoeft het namelijk niet altijd met iedereen eens te zijn, maar respecteren kan altijd zonder dat je de mening van een ander deelt.

Vanmorgen las ik echter de website: www.kwakzalverij.nl en wordt er maar weinig heel gelaten van alles en iedereen op complementair vlak. Waarheid? Ik blijf zeggen dat een ieder moet doen waar men zich goed bij voelt. Als ik dan deze site weer lees, dan word ik meer en meer gesterkt door in mijzelf te geloven in alles wat ik doe. Wat het ook is, het is mijn keuze en ik laat mij door niets of niemand afleiden.

Dat ik terminaal kankerpatiënt ben is de reden dat ik ben gaan kijken naar methoden om mijn leven te verlengen. En tijdens mijn zoektocht stuitte ik op zoveel mooie dingen ( en minder mooie dingen ) dat ik deze graag met een ieder wil delen. Of u nu gezond bent of ziek. Mijn doel is informatie te verstrekken, u te inspireren en te motiveren zodat u een gezond en gebalanceerd leven kunt leiden.

De contradictie van dit blog en bovengenoemde website wordt u duidelijk bij het lezen van het navolgende artikel:

http://mijn-kijk-op.infonu.nl/wetenschap/114348-medische-wetenschap-blijkt-kwakzalverij.html

Of wat dacht u van de vele interviews van deze Amerikaan die de waarheid achter kanker onderzocht door tientallen artsen en geneeskundigen wereldwijd te interviewen en zijn verhalen samen te vatten in enkele urenlange documentaires: https://www.youtube.com/user/thetruthaboutcancer Ja, ik heb ze allemaal gezien! Stel de waarheid ligt in het midden? Dan is het toch een mooi gedachtegoed dat u zelf uw eigen balans kunt zoeken tussen reguliere en complementaire zorg op het moment dat u zorgbehoevend bent? Begint u mijn keuze een beetje te begrijpen?

 einstein
Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *