89 kilo

Edwin Stokkink
Dr. A. Vogel
september 7, 2016
Ik heb mij opgegeven voor een traject….
september 18, 2016
Show all
Edwin Stokkink

Ik ben weer aangekomen

Ik eet gezond en hou van een biertje als het gezellig is. Maar gisterenavond dacht ik bij mezelf: Het lijkt wel of ik aankom?

Mijn buik begint weer een rondere vorm te krijgen? Dat is apart want ik eet heel gezond? Veel salades, neem gezonde supplementen etc.

De laatste tijd echter beweeg ik te weinig omdat ik erg benauwd ben geweest. Al zeker drie maanden lig ik stil qua sport en zelfs wandelen doe ik ook niet veel meer. Vanmorgen stond ik op de weegschaal: 89 kilo!

Het is zeker twee jaar geleden dat ik zoveel woog. Ongelooflijk. Ik ben zelfs 93 kilo geweest, maar sinds september 2014 toen mijn ziekte zich begon op te dringen ging het bergafwaarts. Zo ook met mijn gewicht. Hoge koortsen door het ontwikkelen van de kanker in mijn lichaam zorgde ervoor dat alles overstuur raakte. Ik ben zelfs 79 kilo geweest! En nu zo maar even 10 kilo zwaarder?

Edwin Stokkink

Nadat wij uit Griekenland thuis kwamen was ik toch weer erg benauwd en had ik weer een ontsteking in de luchtwegen. Maar nu heel langzaam aan gaat het weer wat beter. Ik wil soms nog te hard en moet mezelf remmen. Maar pak nog steeds mijn rust om te zorgen dat mijn lijf de tijd krijgt om te herstellen.

Echter wil het oog ook wat, dus zal ik binnenkort maar weer eens aankloppen bij Raoul, mijn personal trainer van Solve. Daarbij is bewegen noodzakelijk om een zuurstofrijk lichaam te krijgen waar kanker zich alles behalve lekker in voelt.

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *