Dr. A. Vogel

Edwin Stokkink
Mijn doel
september 7, 2016
Edwin Stokkink
89 kilo
september 7, 2016
Show all
Edwin Stokkink

DR A. VOGEL

Dr A. Vogel schreef 30 jaar geleden al een boek “Over kanker” en werd regelmatig onder de loep genomen waarbij zijn “geneesmiddelen” wetenschappelijk werden getest. De wijze waarop zou hier en daar te wensen hebben overgelaten? Als dr. Vogel bijvoorbeeld x gram zou aanbevelen bij een bepaalde kwaal en de wetenschappelijke testen gebruikten een veelvoud en soms zelfs op muizen, dan kan ik mij voorstellen dat de wetenschappelijke uitslagen haaks staan op dat wat dr A. Vogel zijn patiënten adviseerde.

drvogel

Mijn leven is in ieder geval “drastisch” omgegooid en alles wat ik doe en waartoe ik beslis is door mijzelf, weloverwogen op eigen initiatief opgenomen in mijn leefpatroon. Niet meer en niet minder.

Ieder mens is vrij om zelf verantwoordelijk te nemen om delen van wat ik doe te adopteren en te ondergaan.

Men moet doen waar men zich goed bij voelt, vol overgave en overtuiging en zelf de verantwoordelijkheid durven nemen om zijn / haar balans te vinden tussen reguliere en complementaire zorg.

sierlijn

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *