Ik ben geen arts

Edwin Stokkink
Reguliere zorgverleners en complementaire zorgverleners zijn kwakzalvers
augustus 22, 2016
Edwin Stokkink
Dankbaar voor reguliere zorg
september 7, 2016
Show all
Edwin Stokkink

IK BEN GEEN ARTS

Ik ben geen arts of geneeskundige maar een terminaal kankerpatiënt volgens de wetenschap.

Door veel te lezen over kanker, reguliere en complementaire geneeswijzen heb ik voor mijzelf voldoende kennis verworven om mij ondanks mijn diagnose weer levenslustig te voelen.

Alle informatie op deze site heb ik opgedaan uit boeken maar ook door veel te surfen op het internet. Iedere keer weer zocht ik naar methoden die mij kunnen helpen om weer in balans te komen zodat mijn lichaam zijn eigen intelligentie kan gebruiken om mij weer in balans te krijgen.

Of de auteurs waar ik de informatie van gelezen of bekeken heb de waarheid spreken weet ik niet? Ik probeer logisch na te denken en heb in mijn achterhoofd dat ik toch niets te verliezen heb. ( Ik ben immers terminaal). Wellicht zijn er bij u WEL mogelijkheden om u te genezen? Daarbij genezen er nog steeds mensen van kanker of leven mensen met kanker jaren langer dan hun gestelde diagnose. Dit is een feit waar artsen in veel gevallen versteld van staan. Google gewoon op internet en u wordt misschien net zo (eigen)wijs als ik.

geenarts

Voor de wetenschap niet altijd verklaarbaar…

Ik kan mij voorstellen dat veel mensen er anders over denken en een totaal andere weg zoeken dan ik die regulier en complementair inzet.

Dat is ook aan een ieder. Het is uw lijf en niet het mijne. Leest u ook vooral de navolgende website, waarbij u waarschijnlijk nog eens tien keer nadenkt of u überhaupt wel een complementaire kant op wilt, dan wel een “klein” beetje: http://www.kwakzalverij.nl/ De site laat niets heel van mensen en bedrijven uit het complementaire circuit en gaat er alleen van uit dat wat goed is, wetenschappelijk bewezen is.

Wederzijds respect

Ik stel mij soms wel eens de vraag hoe men wetenschappelijke onderzoeken doet? Ik ben van mening dat je een ieder dient te respecteren zolang dat respect wederzijds is. Respect hebben betekend niet dat je het altijd met elkaar eens hoeft te zijn en de mening van een ander te deelt, maar in bepaalde artikelen is het respect ver te zoeken. De andere kant van het verhaal bestaat ook. Kijk bijvoorbeeld op Youtube naar de vele documentaires over “The truth about cancer” waarin een Amerikaan onderzoek deed naar de waarheid achter kanker en tientallen artsen en geneeskundigen wereldwijd bezocht en interviewde. Steeds meer komt ook de reguliere zorg in het nieuws onder vuur te staan en zijn er feitelijke statistieken die meer en meer in het nadeel voor de medische industrie werken.

sierlijn

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *