Mijn doel

Edwin Stokkink
Dankbaar voor reguliere zorg
september 7, 2016
Edwin Stokkink
Dr. A. Vogel
september 7, 2016
Show all
Edwin Stokkink

MIJN DOEL

Het is mijn doel u te inspireren het leven te zien als een geschenk. Of u nu wel of niet gediagnosticeerd bent met kanker. Een gezond en evenwichtig leven is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar door de vele complementaire producten en methoden waar veel mensen geen weet van hebben, is het in veel gevallen mogelijk om uzelf beter te voelen dan op dit moment het geval is? Voor mij maakt het niets uit dat ik kanker heb. Zoals mijn vriend Rob van der Ven zegt: “jij bent niet je kanker”. Ik laat mij er dan ook zo min mogelijk door leiden.

Op een leesbare manier neem ik u mee naar mijn onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis.

Hoe ik positief probeer te blijven ondanks dat de statistieken mij 1 tot 5 jaar geven met behandelingen.

IK ONDERGA ECHTER GEEN BEHANDELINGEN

Laat het u inspireren dat u NU moet genieten en dat u vooral moet DOEN waar uw hart ligt voordat ook bij u de man met de hamer komt.

Uiteindelijk hebben wij altijd een keus in het leven en zijn wij zelf verantwoordelijk voor ons eigen geluk.

Ik hoop dat ook U uw verantwoordelijkheid neemt en de juiste balans weet te vinden tussen reguliere en complementaire zorg, indien u voor zorg in aanmerking komt. Het beste van twee werelden combineren op een dusdanige manier dat het voor u prettig voelt.

Ieder ander die zoekt naar een gebalanceerder leven waarin u zich fitter en vitaal wilt voelen, neem ik mee op reis naar uw nieuwe ik in de presentaties die voor het komende jaar in de planning staan. Meer vanuit Choose Life Now welke medio oktober 2016 het levenslicht gaat zien.

Hiervandaan worden producten en diensten aangeboden waar ik zelf dankbaar gebruik van maak, met ondersteuning van diverse deskundigen om u in balans te krijgen, gelukiger te worden, preventief zo gezond mogelijk te blijven of uw “ziekte”  misschien wel draaglijker te maken voorzover mogelijk. Leren houden van uzelf omdat u meer dan de moeite waard bent om te leven en een ieder het verdiend om op een respectabele leeftijd in geluk te sterven. De laatste opmerking dit ik wil maken is van belang te beseffen: Niets van wat ik doe of gebruik is wetenschappelijk bewezen. Alles wat ik doe is gevonden op internet op tientallen sites waar ook u gewoon naar toe kunt surfen door dankbaar gebruik te maken van Google. Beseft u zich dat er veel kwamzalvers zijn. Niet aleen in het “alternatieve” circuit, maar ook in het reguliere zorgcircuit. Net als in het bankwezen of bij de overheid. Daar waar geld verdiend wordt zijn er altijd mensen die we niet kunnen vertrouwen.

mijndoel

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *