Update: 31 oktober een ct scan

Edwin Stokkink
Wederom een bronchoscopie ondergaan
oktober 17, 2016
Edwin Stokkink
De soundtrack van het programma “De reis van je leven”
november 1, 2016
Show all
Edwin Stokkink pijn

LAATSTE NIEUWS

Ik ontkom er niet aan om toch weer een scan te ondergaan. Zoals jullie hebben kunnen lezen kreeg ik drie weken geleden wederom een longontsteking. En deze keer de zwaarste ooit. Ik hoest nog steeds en de nasleep voelde ik nooit eerder zo heftig. Maar al met al treed er iedere dag meer en meer verbetering op en zijn het vooral de bronchiën die ik voel en niet langer mijn rechter long.

Alles is geïrriteerd. Tijdens het ademhalen of praten begin ik soms onverwacht te hoesten. Maar goed, daar heeft iedereen wel eens last van.

Omdat de bronchoscopie van anderhalve week geleden niet voldoende uitkomst bood hebben we een ct scan gepland op 31 oktober. Op 8 november krijg ik hiervan de uitslag. Dan moet helder worden of het mogelijk is om de tumor in de long op een veilig manier te verwijderen.

Een levenslange antibiotica zou een optie zijn om longontstekingen te voorkomen, maar dat zie ik niet zitten. Na iedere antibiotica kuur is je darmflora een puinhoop wat soms jaren van herstel nodig heeft. Een levenslange antibiotica zorgt ervoor dat ik nauwelijks nog in staat ben vitaminen en mineralen uit mijn voeding op te nemen, met alle gevolgen van dien.

Ik ben er al uit. Indien de Tumor niet makkelijk te verwijderen is, dan wil ik graag de onderste longkwab waar dat ding in zit verwijderd hebben. Na 2-3 maanden moet ik weer redelijk hersteld zijn en hoop ik uiteraard dat de andere ruim 30 tumoren klein blijven 😉

Gelukkig lig ik daar nog niet direct wakker van en voel ik met de dag dat ik sterker wordt. Ik heb altijd tegengas nodig gehad om scherp te blijven. Ook in mijn werk heb ik altijd uitdagingen nodig gehad. Nee kon ik maar moeilijk accepteren.

tumorinmijnlong

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *