Een man mag niet huilen

Acceptatie en berusting – geschreven terwijl ik licht stoned ben –
februari 1, 2017
De tumor in mijn long steekt
februari 13, 2017
Show all

Als je dan met de billen bloot moet, dan maar gelijk goed.

Vanmorgen zat ik zoals bijna elke dag in bad. Heerlijk even de aromatische geuren en kleuren van de badolie ervaren en ik ben klaar voor de rest van de dag.

Soms echter zit ik in bad met de koptelefoon op en heb ik meditatiemuziek aan of in enkele gevallen – als ik wat onrustig ben – een geleide meditatie.

Vandaag ook weer. En een geleidende meditatie. Gewoon via youtube opzoeken en je kunt maanden vooruit.

Op enig moment kwam ik in een vorm van rust. Heerlijk even niets. Maar ineens kwam er een verdriet van vreugde over mij heen en begon ik gewoon mijn eigen bad vol te huilen?

En het wilde niet stoppen. Even een kleine lach tussendoor en dan weer enorm huilen? Sorry dat ik even niets meer te melden heb dan dit vandaag. Maar ik vond het een bijzondere ervaring – al zeg ik het zelf – . Voor sommige “macho’s” en “tunnel -visionairs” onder ons is *huilen iets voor vrouwen en hun recht het aanrecht.

En wat bovenal de moeite waard was, is dat het goed voelde en ik mij nu steeds beter voel sinds de laatste 8 weken!

Fijne avond.

Edwin

*Ode aan Jacques Herbs

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *