De tumor in mijn long steekt

Een man mag niet huilen
februari 8, 2017
Al drie maanden geen ventolin & flixotide
februari 27, 2017
Show all

Al vorig jaar, nadat er begin 2016 een stukje was weggehaald van de tumor in mijn long, voelde ik regelmatig diezelfde tumor. Het leek soms wel of deze rolde in de luchtpijp. Blijkbaar was dit ook zo, maar zat de tumor wel minstens aan één kant vast. Later bleek middels een scan in november dat deze tumor was gegroeid. Althans, weer was terug gegroeid als je mijn mening vraagt. Dat is net even een andere kijk op het gegeven.

Sinds medio december voel ik echter de tumor dagelijks steken. Soms enkele uren achter elkaar en soms ook niet. Een apart gevoel waar ik soms wat onzeker van werd. Daarbij is mijn rug weer gevoeliger dan ooit.

Nu kan ik mij hier erg druk om maken en de arts weer bellen, maar dan zit ik weer in de molen. En verder voel ik  mij nog steeds goed. De kans is aanwezig dat de tumor op dit moment groeit. Maar ik denk zelf van niet. Ik denk dat de tumor aan het afsterven is omdat ik hem in mijn hoofd geen kans meer geef om te groeien.

Ik heb alle kankercellen in mijn lichaam namelijk heel duidelijk aangegeven dat het tijd is om te vertrekken. En daar heb ik in de afgelopen maanden zo mijn eigen manier voor gevonden. En het mooie van alles is dat veel van de methoden die ik zelf heb ervaren en ontdekt door veel te lezen, te bekijken, maar ook uit te proberen, veel overeenkomsten hebben met soms eeuwenoude methoden.

En ik kan niets anders dan jullie melden dat ik ondanks de dagelijkse pijn, met de dag meer en meer vertrouwen krijg op een lang en gelukkig leven. Of ik straks “gezond” verklaart word weet ik niet, maar als het aan mij ligt ga ik ervoor omdat alle lichten op groen staan en ik heilig geloof in alles wat ik doe. En niemand die mij, mijn gedachte kan afnemen. Cheers

lifeisaprocess

 

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *