Al drie maanden geen ventolin & flixotide

De tumor in mijn long steekt
februari 13, 2017
Virus opgelopen?
maart 2, 2017
Show all

Heel veel heb ik niet te melden. Behalve dat het mogelijk interressant is te weten dat ik reeds in november 2016 eigenhandig ben gestopt met de ventolin en flixotide.

De ventolin gebruik je op het moment dat je benauwd bent en de flixotide neem je precentief. ( de flixotide heeft enkele weken nodig om haar werk te kunnen doen, maar ondanks dat ik het gebruikte kreeg ik alsnog regelmatig problemen)

Gezien ik meer en meer in mijn eigen herstel geloof en ook heb afgezien van het verwijderen van het merendeel van mijn rechterlong, leek het mij ook een uitdaging om te stoppen met deze medicijnen die ik alweer enkele jaren neem.

Al eerder stopte ik maar kreeg ik het na enkele weken erg benauwd en kreeg ik direct het advies om weer te starten.

Nu echter houd ik het vol en heb ik doordat ik meer rust in mijn hoofd en lichaam heb dan ooit tevoren het gevoel dat ik weinig tot geen terugval heb.

Mede door dit soort eigen expirimenten aan te gaan – met gelukkig een goed verloop – groeit mijn vertrouwen met de dag.

En de positieve affirmaties die ik de hele dag heel bewust in mijn hoofd en op schrift herhaal, dragen ook bij aan mijn zelfvertrouwen. Eeuwenoude theorieën die zelfs vandaag de dag kunnen worden toegepast. Oude wijn in nieuwe zakken noem ik het.

Nog dagelijks verdiep ik mij door veel te lezen en expirimenteer ik er op los. Maar alles weloverwogenen en heel bewust.

Ik ben mijn eigen expiriment en voer zelf de regie. Stel u eens voor hoe het zou zijn als er GEEN artsen zouden bestaan en u bent ziek geworden.

Verder is de wereld zoals deze nu is. Inclusief internet en onze stressvolle maatschappij. Maar dus GEEN reguliere zorg.

Wat zou u doen om uzelf te genezen? Ongeacht uw kwaal?

Ik denk dat als u alles wat u weet heel even kunt vergeten en uzelf probeerd te beseffen dat alles op dat moment op uzelf aan komt, u de status benaderd waarin ik mij begeef.

Vervolgens keert u terug naar de realiteit en zoekt u de juiste balans in uw eigen holistische aanpak.

En….dat alles bevalt mij nog steeds erg goed en met de dag beter.

IMG_8329

Groeten uit Polen

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *