Voor iedereen een fijne vaderdag

Vlog 13 juni 2017 O2 drops
juni 13, 2017
Krachten bundelen met andere goede doelen
juni 23, 2017
Show all
Goedemorgen allemaal, ik heb wat problemen met mijn laptop en mijn telefoon, dus vlogs zijn momenteel even lastig, maar er word aan gewerkt.
 
Ik weet dat vele zich rot lachen om die vlogs en dat mag ook, want voor mij is het geen modeshow, maar puur informatie wat ik op een authentieke manier wil overbrengen.
 
En dat ik meerdere keren heb vernomen dat mensen denken dat ik niet ziek ben en de boel zelfs uitbuit, zie ik maar als een groot compliment. Want ik wil niets liever dan een normaal leven leiden.
 
Maar besef voordat je een mening klaar hebt dat je in sommige gevallen pas kunt meepraten als je er zelf geweest bent.
 
Mensen hebben snel hun mening klaar en kunnen soms behoorlijk bot uit de hoek komen omdat ze persé hun plasje willen doen. Los van de mensen die over jouw rug hun eigen pad willen schoonvegen. Ik moet er meer en meer om lachen.
Ik ben dan wel een klein beetje gestoord omdat ik mij niet snel geneer, maar gelukkig werken mijn hersenen nog uitstekend en heb ik ondanks dat ik geen al te beste leerling was meer dan een gemiddelde hersencapaciteit…..die ik weet ook nog eens weet aan te spreken 😉
 
Na drie jaar van onzekerheid, pijn, 17 kilo afvallen, meerdere keren de dood in de ogen te hebben gekeken, ben ik er nog steeds en doe ik het na verhouding bijzonder goed als ik dat afzet tegen wat de artsen vinden en als ik naar mede lotgenoten kijk ( met alle respect omdat geen enkele situatie gelijk is en ik misschien wel een enorme geluksvogel ben?).
 
Ik zal inspiratie en motivatie sessies geven aan het personeel van bedrijven en mensen stimuleren en motivieren verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen gezondheid. Dat doe ik geheel op mijn manier met humor en entertainment omdat dat is wie ik ben. Vroeger droomde ik daar al van en ik ga dat nu waarmaken!
 
Wanneer maak jij je dromen waar? Stap uit je comfort zone en leef je droom! Zet die eerste stap naar persoonlijk geluk en maak het verschil. Je kunt de beste coach ter wereld zijn, maar in mijn geval telt 1 ding: Ik ben helaas ziek, maar ik heb er maling aan en vertel als vanuit mijn ervaring hoe IK hiermee om ga en waardoor IK er nu nog ben en als het een beetje mee zit over enkele jaren nog steeds. Dat is mijn doel en daar kan niemand mij van weerhouden!
 
Mijn oudste dochter Isa Stokkink is niet alleen geslaagd, maar ook nog eens jarig vandaag op vaderdag. Ik ga daar van genieten en ben net zo trots als iedere andere vader. Daar heeft die ziekte geen invloed op. Die ziekte heeft zonder meer steeds minder invloed op mij en dat hoop ik dit jaar meer en meer nog over te kunnen brengen aan een ieder die er voor open staat.
Iedere dag steken in mijn rechterlong went. Je leert er mee leven en ik teken er voor om daarmee oud te worden als het niet anders kan.
 
Maken jullie er ook een mooie dag van, want alle ingrediënten zijn vandaag aanzwezig. En veel sterkte vandaag voor hen wiens vader is ontvallen. X
 
Geniet en blijf bij jezelf.
Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *