Bloedarmoede

Angst en onzekerheid
juli 16, 2017
De tweede ronde
augustus 19, 2017
Show all

Vorige week heb ik mijn bloed laten onderzoeken omdat ik erg moe was en een stap zetten was al haast teveel. Het bleek dat mijn HB 6.8 was. Voor een gezonde man dient dit tussen de 8,5 en 11 te liggen.

Dan zou je vervolgens denken dat je dit oplost met ijzertabletten? Echter voeden de kankercellen zich met ijzer. Kankercellen schijnen zelfs 1000 x meer ijzer te bevatten dan gezonde cellen.

Gezien ik een specifiek supplement gebruik dat kankercellen aanpakt en zich ook richt op ijzer, kun je je voorstellen dat de kankercellen onder vuur liggen. Niet voor niets was ik erg veel afval aan het afvoeren. Maar ijzertabletten zijn dus uit den boze omdat ze de kankercellen weer voeden. Bewust eten met voeding waar ijzer in zit is het beste.

Ik ben zo’n drie maanden geleden begonnen met dit supplement wat de kankercellen schijnt te doen afbreken en in het begin dronk ik daarvoor erg veel water omdat je niet wilt dat het afval in je lijf blijft opstapelen. Mijn urineproductie dient minimaal anderhalve liter er dag te zijn. Op een gegeven moment begon mij dit toch een beetje tegen te staan en dronk ik nog wel veel, maar ook thee en melk naast water. Goed of slecht, ik heb af en toe echt zin in melk. Sinds een jaar of twee trouwens twee blikjes sinas gedronken. Heerlijk! Niet goed, maar ik dronk anderhalve liter per dag voorheen alsof het benzine was om mij aan de gang te houden.

Omdat ik niet veel verbetering voelde heb ik afgelopen woensdag wederom een bloedonderzoek gedaan. Mijn HB is weer gezakt en zit op dit moment op 6. Althans, afgelopen woensdag. Ik voel mij nu wel iets beter. Ik drink ook weer meer water. Het rare is dat ik meer dan voldoende ijzer heb, foliumzuur en ook vitamine b12. Ik dacht in eerste instantie dat ik vitamine B12 injecties kon gebruiken, maar dat is dus niet nodig. Ik slik overigens vitamine B12 en ook B complex. Al met al doe ik er genoeg aan om alles op peil te houden. En toch staan de artsen voor een klein raadsel?

Afgelopen woensdag heb ik ook een echografie gehad voor de lever. De lever ligt tegen de long aan en onderin de long zit de tumor. Ik voel hem regelmatig steken zoals jullie inmiddels weten, maar twijfelde of dit misschien de tumor in de lever kon zijn? Want daar zat ook een vocale haard zoals dat heet. ( waar niet hahaha het boeit me niet )En ik dacht dat deze tumor misschien ook begon te werken omdat het supplement de tumoren in mijn lijf aanpakt. Vandaar dus de echografie. Maar men heeft naast de lever ook de milt en de nieren gecontroleerd en alles zag er gewoon best goed uit? De verpleegkundige liep voor de zekerheid naar zijn pc om te kijken waar precies de tumor in de lever moest zitten en bekeek de laatste MRI scan van mij. Kwam weer terug maar kon hem niet meer vinden? Misschien dat de tumor op een scan wel te zien is, maar de verpleegkundige dacht toch echt dat hij er niet meer zat? We maken het mee want zoals jullie weten wil ik uiterlijk in december een scan om te zien hoe ik er in z’n totaliteit voor sta. Meten is weten.

Ik halveer het supplement tijdelijk om een beetje op krachten te komen. Na volgende week gaat het gas er weer op. Het blijft bijzonder te zien wat er allemaal gebeurd en dat niet alles 1,2,3 verklaarbaar is?

Gisteren heb ik een heerlijk warm bad met bitterzout genomen. Mijn “broer” ( die ik niet heb officieel ) Alan van Oeveren gaf het me mee. Het lijkt op Baking Soda, maar het is toch anders. Je kunt het inwendig innemen, maar ik dacht ik gooi het in bad. Heb al een jaar met bakingsoda en citroen achter de rug en wil het wat milder aanpakken. Heb zeker 45 minuten in bad liggen zweten. Wat denk je? Diezelfde middag op het toilet kwam er van alles los en zelfs mijn urine begon bijna licht te geven. Fluor! Heel apart weer. Blijkbaar begon ik spontaan te ontgiften? Ik heb gelijk 5 kilo bitterzout besteld want dit ga ik vaker doen.

Even een zijspoor: Afgelopen maart in Polen dacht ik dat ik de pijp aan Maarten zou geven omdat ik bloed hoestte en erg veel bloed bij mijn ontlasting had. Niets hield ik meer binnen. Maar toch had ik vertrouwen en was het meer mijn omgeving die mij onzeker maakte. We reden een dag later dan gepland naar huis. Eenmaal thuis nam ik mijn supplementen, THC en ging ik mediteren. Binnen twee dagen was mijn ontlasting weer normaal en huppelde ik weer vrolijk rond. Dat mediteren blijft op de één of andere manier terug komen. Iedere keer maar weer.  Het begon twee jaar geleden met Zhineng Quigong. Daarna zocht ik geleide meditaties om in contact te komen met mijn innerlijk kind en begon ik met Hoóponopono. Het klinkt voor velen zo wazig en dat was het voor mij ook, maar steeds meer en meer geloof ik dat hier de sleutel ligt.

Biologika Nederland welke de leer van dr. Hamer predikt en heeft doorontwikkeld kwam in november 2016 op mijn pad en voelde alsof ik thuis kwam. De hersenen die emoties omzetten naar signalen die het lichaam in gaan en onze cellen aansturen en beïnvloeden. Geloof het of niet,  maar meer en meer kom ik hier op terug en merk ik zelf hoe emoties mijn lijf aansturen en mijn cellen beïnvloeden. Als ik bijvoorbeeld iets meemaak wat impact heeft op mijn humeur en / of staat van zijn, dan voel ik de tumor in mijn long steken??? Dat is toch ook gek?? Dit zou iets kunnen betekenen wat deze theorie versterkt?

Tot twee keer toe kreeg ik deze week de tip om het boek “Jij bent de placebo” te lezen van dr. Joe Dispenza. Abracadabra voor velen, maar ook hij gaat in op deze materie uit de neurowetenschappen en de kwantumfysica. De boeken van Robert Monroe over zijn ervaringen met uittredingen. Ik heb alle boeken. Ook ver van ons bed en zo onwaarschijnlijk. Maar toch boeit het mij en blijft het mij fascineren.

Vandaar dat ik al vorig jaar de Nationale Meditatiedag bedacht. Mediteren doet zoveel goeds en kan al vrij snel vanuit een eenvoudige vorm een positief effect op ons hebben.

De materie waar ik het nu over heb is echter een state of mind waar je niet zomaar komt. Dat vergt echt tijd en discipline. En heel eerlijk heb ik daar best wel moeite mee. Maar toch ga ik ervoor en ga ik deze ontdekkingsreis aan.

Ik loop met veel dingen vaak vooruit ten opzichte van anderen. Met alles wat ik wil oppakken doe ik nu alsof ik al genezen ben. Alle initiatieven waar ik bij betrokken ben en waar ik energie voor nodig heb ( die ik nu even niet heb ) zijn uitgestippeld en worden langzaam maar zeker uitgerold. Het sterkt mijn geloof in mijn genezing en ondersteund mij ook in mijn genezing door ermee bezig te zijn en het succes al voor mij te zien.

Ik ga er voor en niemand die mij van mijn pad krijgt. Niemand heeft beloofd dat het makkelijk zou zijn en ik ben er nog lang niet. Maar ondanks alles voelt het goed en zoals altijd zal de tijd het leren wie het laatst lacht.

Ik ben ervan overtuigd dat we meer kunnen bereiken dan we zelf voor mogelijk houden. Geloof in je eigen kracht en kunnen en focus je op wat je wilt bereiken. Laat je daarbij niet verleiden door anderen die het denken beter te weten maar luister naar je gevoel en leer dat te ontwikkelen. Te veel zie je mensen die door onzekerheid van alles aangaan met van alles en iedereen en uiteindelijk zijn ze na jaren van hard werken niks opgeschoten en in veel gevallen weer terug bij af.

Geloof mij….want ik was zo’n iemand. Liet mij altijd verleiden door derden en kon mij maar moeilijk focussen. Had ook niet echt passie met wat ik deed. Achteraf is iedereen verstandig.

Ik weet dus waar ik het over heb en stoot mij niet voor de zoveelste keer tegen dezelfde steen. Dat laat ik aan anderen over. Ik volg meer en meer mijn hart en doe vanaf nu wat ik doe alles met passie en bezieling.

Geniet van jullie weekend.

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *