Vlog 11 februari 2018 NIET GESCHIKT VOOR EEN ZWAKKE MAAG

Contact met?
februari 1, 2018
Ik leef nog, dus goedemorgen!
februari 13, 2018
Show all

Deze vlog is niet geschikt voor  mensen met een zwakke maag!

Zodra ik beelden laat zien van mijn leverreiniging en wat ik de afgelopen week heb opgehoest, wordt u in deze vlog gewaarschuwd te stoppen met kijken. Het is authentiek en puur, maar ik kan mij voorstellen dat veel mensen even overslaan.

Aan het einde van de vlog drie filmpjes met bloopers van mij die ik nooit heb gepost om het serieuze deel af te sluiten met een glimlach.

 

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *