Ik leef nog, dus goedemorgen!

Vlog 11 februari 2018 NIET GESCHIKT VOOR EEN ZWAKKE MAAG
februari 11, 2018
Herstel na bronchoscopie 4 juni 2018
augustus 1, 2018
Show all

Zoals jullie zien ben ik gewoon opgestaan en gaat het nu weer aardig. Beetje benauwd en bloed gehoest, maar……ik maak mij daar geen zorgen om. Zolang ik GEEN koorts heb of andere dingen voel dan de afgelopen maanden, maak ik geen haast om naar het ziekenhuis te gaan.

IK KAN DIT TROUWENS NIEMAND AANRADEN. Het is wat IK doe! IK BEN STRONTEIGENWIJS!!! Ga naar de arts als je het niet vertrouwd en neem daarna een beslissing wat te doen. Ik heb dit nu al voor het vierde jaar menig maal meegemaakt en ik maak mij GEEN zorgen als ik bloed hoest. MAAR het kan zomaar iets anders zijn? EN dan? MIJN RISICO! Gewoon leren leven mensen. Niet straks, niet in het verleden maar NU!

Mensen die echt leven voelen als geen ander wat goed en slecht is en geloven ook dat alles wat is hoe dan ook goed is al lijkt het goede nog zo ver verwijderd. Alles heeft een doel. AMEN. En een fijne dag. Met deze vlog wilde ik de de laatste van de afgelopen week afsluiten zodat jullie zien hoe ik doorgaans de ochtend begin. Ik heb er twee sneden brood uit liggen en daar gaat kaas op.

Lekker ontstekingsopwekkend zoals alle melkproducten. Maar ik vind het zo lekker en neem het met liefde al is het in mijn situatie niet gezond volgens de wetenschap. Je moet er ook niet mee spotten of mee overdrijven.

Wat jullie niet weten is dat ik gisteren na het filmpje 30 abrikozenpitten heb gegeten. Ze waren onlangs nog in opspraak en moesten uit de schappen verwijderd worden. Er zit Cyaan in. Niet goed voor ons lijf!? In ieder geval niet goed voor kanker, want het pakt de kanker aan en zover ik weet NIET de goede cellen? Geen idee? Ik vind ze echt niet te vreten zo goor. Bitterkoekjes tot de tiende macht!!! GEwoon kauwen en slikken. Althans….dat doe ik! Je mag er volgens de Europese ADH 2 per dag.

Het zal allemaal wel. Ik kauw er onderhand alweer vier jaar op dankzij het advies van mijn lieve “Ex” onderbuurvrouw Мариана Христова
( Ik heb wat met exen  En ik ben er nog steeds! Ik moet wel zeggen dat ik gisteren echt knock out op de bank lag en dat die pitten het er niet makkelijker op maakten. Man, dat was heftig!! Vijf pipetten is dan echt te veel. Maar goed, de één kan hier tegen en de ander daar. Doe wat jij denkt dat goed is. En als je het niet vertrouwd, dan laat je die abrikozenpitten gewoon liggen en ga je aan de bitterkoekjes. Hahahaha. Ben benieuwd hoeveel bitterkoekjes je moet eten om boven die twee pitten per dag uit te komen? Want in theorie zou je jezelf kunnen vergiftigen met het eten van bitterkoekjes? Maar daar zegt men niets over???? Dat is dan toch ook raar? Trek dan een llijn?

Maar goed. Ik snap wel meer niet en snap wel meer al te goed! Krijg straks bezoek en eet dan een uitgebreide lunch. Moeders Aleksandra is thuis dus ik verkeer in goed gezelschap. Nog 1 dagje en jullie kunnen weer vasten en bijkomen. Volgende week is iedereen weer nuchter en staat het normale leven weer voor de deur. Ik denk dat ik gewoon open doe als de bel gaat, want het kan mij niet snel genoeg gaan.

Ik wens jullie weer een fijne dag. Grt, Edwin

ps. De bijbehorende VLOG bij deze BLOG is te vinden op mijn Facebook account. Sorry 😉

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *