90 dagen challenge

Herstel na bronchoscopie 4 juni 2018
augustus 1, 2018
Raise your words, not your voice.
augustus 31, 2018
Show all

In 90 dagen een ander mens! Kan dat?

Geen idee? Maar als je niets doet, dan is het zeker dat het onmogelijk is.

De 90 dagen challenge bedacht ik reeds in het begin van mijn ziek zijn. Als snel was ik in de overtuiging dat er meer mogelijk is dan wij denken, maar dat je in beweging dient te komen om het onmogelijke mogelijk te maken!

Ik ben het beste te volgen via Instagram of Facebook, gezien ik tijdens het ondergaan van de challenge veel “LIFE” doe en dit via voornamelijk Instagram oppak. Via Instagram loopt een link naar de “Choose Life Now” pagina op Facebook en bent u  ook hier direct op de hoogte indien u deze pagina heeft geliked.
Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *