Voetzolen en een kleine update

Toch maar weer begonnen met THC…en ik vertel je hier waarom…
november 28, 2018
Show all

Door middel van het specifiek masseren van je voetzolen, kun je al jouw organen als het ware “masseren” zich te “herstellen”. Mooi toch? 

Google maar eens op: “acupressuur”

Heb ik een geluk dat mijn schoonvader mij op “masterniveau” onder handen neemt zodra wij in #Polen zijn ✨🍀💫❤️🇾🇪🇵🇱 ( en een pech dat hij ver weg woont😜) Aleksandra kan het trouwens ook😃 Die weet zonder meer weg veel door haar studie en dat komt maar wat goed uit🍀

En zo is er nog veel meer om goed voor jezelf te zorgen, om maar te zwijgen van alle uiteenlopende diëten. Maar je bepaald natuurlijk helemaal zelf of je daar iets mee hebt en wilt😃👍

#houvanjezelf In alle opzichten! “Het is wat het is” en je hebt het er maar mee te doen. Dus maak er iets moois van en waardeer wat je bent en wat is, want…  #hetiswathetis 🍀👊

We willen ons op de één of andere manier optrekken (spiegelen) aan hen die in onze ogen alles hebben berijkt wat wij zouden willen bereiken. De vraag is: Is dat wel zo? 

Ik wilde altijd rijk worden. Veel geld verdienen en onafhankelijk zijn…

Inmiddels ben ik erachter dat, dat niet altijd alles is en ook heel betrekkelijk kan zijn. 

Tenzij…. jij de waarden van het leven kent en alles zoals het is weet te waarderen vanuit jouw pure essentie. Pas dan weet jij “geld” op de juiste manier te waarderen. 

Maar wat is juist? Juist is in dit geval zoals “IK” erover denk! Want alles wat ik schrijf komt uit mijn koker en van niemand anders. Het is niets dan mijn levenswijsheid wat ik met jullie deel. En daar mogen jullie van alles van vinden👍Denk daar aan op het moment dat het stoom uit je oren komt🍀

In balans komen met het leven en alles om je heen optimaal laten resoneren met jouw eigen ik, is mijn missie! 

Want “dat” is voor mij de 🔑 to succes. De 🔑 tot een lang, gezond en een gelukkig ( gebalanceerd ) leven. Ik blijf het woord “balans” roepen en hoop dat het minstens bij één van jullie beklijft😃✨ Maar dan nog… het is aan jou! Ik heb mijn ding, hij het jouwe. En ik draag het mijne zoals jij het jouwe hoort te dragen. 

Wij zijn allen gelijk “geschapen” en “ingericht”(Los van ons geslacht). 

Maar de manier waarop er op de “interne” “knopjes” wordt gedrukt, dat ligt toch echt bij….JOU👍….en dat is alles bepalend voor wie jij bent en wie jij ooit zult worden!!! Het ligt bij jou!!!

Snap jij het nog?

Meer en meer ontvouwt het leven zich aan mij naarmate ik verder dit ziekteproces inga. En beetje bij beetje krijg ik dat wat ik nodig heb aangerijkt om verder te groeien in dit leven. Ik geloof er inmmers heilig in dat wij hier onze lessen te leren hebben om straks weer verder te kunnen.

Een geloof wat maar weinigen met mij delen. En dat is ook niet erg. Ieder zijn / haar ding. Maar kun jij je voorstellen, dat dit geloof een zekere “rust” met zich meebrengt?

Ik heb natuurlijk tot twee maal toe een verschijning aan mijn bed gehad! Een geschenk alsof ik geraakt ben door GOD? Zeg jij het maar? ( Als je er niets mee hebt, lees aub niet verder laat mij mijn ding doen en heb respect voor mij zoals ik voor jou)

Mensen, ik werk – al minstens vier jaar (2014) dagelijks aan mijn lijf. De ene keer intensiever dan de andere keer. Eea afhankelijk van de energie die ik heb en de pijn. Maar ik wandel hoe dan ook iedere dag twee tot drie uur met de hond. Soms meer, maar bijna nooit minder… tenzij het echt niet gaat. 

Ik vind het “Heerlijk” om uit te slapen. Mij te laten verzorgen. Te schreeuwen bij ieder pijntje. Maar het gaat mij niet helpen…. Het is een kwestie van afwachten. En vroeg of laat, gaat het gebeuren…

Koekoek, ik ben er altijd zelf nog bij!!! 

Er gaat helemaal niks gebeuren!!!

Ik voel mij soms net Arnold Schwarzenegger. My body says no, but I say yes! 

Ik heb een ijzersterke mindset…hoewel ik soms het gevoel heb gekraakt te worden…maar niet zozeer door mijn omstandigheden, maar meer door mensen van buitenaf. 

Er zijn genoeg mensen die op een totaal andere manier in het leven staan. Met soms compleet andere opvattingen en manieren.

Wie zegt dat die van mij zaligmakend zijn? Ik voel mij er goed bij. En net zoals een ander zijn / haar leven bepaald, doe ik dat ook. Maar ben elkaar niet tot last en heb respect voor elkaar. 

Ik zie mijn leven nog steeds als één groot avontuur. Het vallen en opstaan hoort er bij. Het sterkt mij. Zonder weerstand, geen glans.

Mijn interne “gevecht” ben ik onderhand wel zat. Maak je geen zorgen. Wat ik meemaak valt wellicht in het niet bij wat anderen meemaken? Maar het is en blijf wat ik ervaar! En ik kan er mee dealen!!♾

Helaas lukt dat niet iedereen. Lijkt mij ook niet zo gek, want leuk en makkelijk is anders. Maar het is er op of er onder en ik laat mij door niemand ook maar een centimeter in de weg leggen. NIEMAND omdat het alles of niets is. 

Kanker is topsport. De hele dag door. Heb je een dag geen zin, dan zul je op blaren zitten. Geen keus! Je moet, of je wilt of niet!

En dat maakt dat ik bepaalde personen die mij benaderen met mooie “teksten” niet langer serieus neem. Ik raak er niet meer van onder de indruk en moet me inhouden soms niet te lachen. Sorry!

Het is makkelijk om iets te roepen, maar ga er zelf maar aan staan en roep het nog een keer tegen mij als ik “gezond” ben en je recht in de ogen aan kijk.

Mensen, maak er een mooie dag van. Een ander doet het niet voor je. Ik ga naar mijn jongste dochter om haar kunstjes op het ijs te bekijken. Goud waard!♥️

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *