Na meer dan 2 jaar intensief THC gebruik een pauze

4 jaar verder maak ik de balans op
september 30, 2018
Toch maar weer begonnen met THC…en ik vertel je hier waarom…
november 28, 2018
Show all

THC, de werkzame stof in de wietplant. Het stofje in de wietplant waar je stoned van wordt. De meeste mensen kennen THC als wietolie. En wietolie is inmiddels haast een begrip aan het worden en niet meer weg te denken in onze maatschappij. Meer en meer krijgt wietolie voeten aan de grond vanwege de geneeskrachtige eigenschappen. Het internet staat er vol van, dus ik laat het voor wat dat betreft hierbij. Google is uw vriend 😉

Toen ik in 2014 ziek werd kende ik “wiet” en de werking ervan doordat je regelmatig mensen ziet met zon lekkere dikke toeter in de mond, die een geur verspreid waar je u tegen zegt 😉 Zelf kan ik niet roken omdat ik al mijn hele leven astmatische bronchitis heb. Eén hijs en ik hoest me suf. Zelfs een milde sigarett krijg ik er niet in! Dus voor mij was “wiet” ver van mijn bed. Totdat ik ermee in aanraking kwam toen ik dus ziek werd en het hele internet afstruinde om te kijken wat ik allemaal zou kunnen doen om zoveel mogelijk zelf het heft in handen te nemen en mijn eigen lichamelijke & voornamelijk psychische problemen op te lossen.

Dat laatste is zoals ik er over denk namelijk de oorzaak welke aan de basis ligt van het krijgen van kanker. Lees: MIJN DENKWIJZE! Niets van wat ik zeg is bewezen. Dat wat ik schrijf en roep en leef is zoals ik denk en niet een ander. Misschien heb ik het wel totaal verkeerd? Dat kan, maar vooralsnog zie ik geen reden om van mijn overtuigingen af te raken. Totdat het tegendeel bewezen is. En in mijn geval ben ik het bewijs en niets of niemand anders.

Bijzonder dat ik de hoofdrol mag spelen in mijn eigen soap. Want zo zie ik de afgelopen jaren van ziek zijn. Het is gewoon niet te bevatten wat je allemaal meemaakt en waar je allemaal mee moet dealen. En dan heb ik nog niet eens over de nog zwaardere gevallen en andere NOG meer slopende ziekten ; RESPECT!

Om een lang verhaal nog langer te maken: Een dikke week geleden was ik er toch echt helemaal klaar mee. Ik besloot om te minderen met wietolie. En inmiddels ben ik dus ook echt gestopt. Laat ik heel eerlijk zijn dat ik een zetje in de rug kreeg omdat “mijn leverancier” zich mag verantwoorden bij justitie. Ik blijf dat krom vinden. Uiteraard zijn er wetten en regels, maar hij en zoveel anderen doen zoveel goeds voor mensen met kanker, dat ik hoop dat rechters daar rekening mee houden!!! Ik denk dat ik wellicht overleden had kunnen zijn als ik GEEN wietolie zou hebben kunnen nuttigen zoals ik dat in het extreme heb gedaan. Het was immers 11:55.

Nu nadat ik enkele dagen geleden gestopt ben met THC merk ik dat ik scherper wordt. Het is te bizar voor woorden. Alsof ik mijzelf al die tijd een beetje kwijt ben geweest? Mijn hoofd begint beetje, bij beetje weer helder te worden. Ik gebruikte heel erg ( te ) veel. Heb de nodige trips meegemaakt zoals jullie hebben kunnen lezen, en dat was goed. Ik heb nergens spijt van en ik denk zelfs dat naast mijn – mag het niet van mijzelf zeggen- ijzersterke mindset, THC echt wonderen heeft verricht. Want ik ben er nog steeds. En ik mocht zelfs een kleine remissie aantonen 😉

Dit jaar nog een scan en dan gaan we het meemaken. Begin dit jaar – ergens januari of februari – had ik mijn laatste scan. Best een beetje spannend moet ik nu toegeven, maar ik en Aleksandra hebben beide zoiets dat als het foute boel is, dan gaan we er wat harder tegenaan. Ik zeg we, want ook Aleksandra heeft het nodige te incasseren tijdens dit hele proces. Naast haar dochter, mijn dochters, mijn ouders, zus, familie en vrienden. Wat dat betreft krijgen de mensen om ons heen ook het nodige te verwerken. Kanker heb je niet alleen zegt men wel eens.

Je staat niet altijd stil bij de impact van deze ziekte. En zolang iemand – zoals ik – die toch bijna altijd vrolijk en positief is, – ahum – zijn lach op heeft gezet, lijkt het alsof het allemaal nog wel meevalt. Wat mij betreft is dat ook zo omdat ik het zie als een traject waar ik doorheen moet, maar waar ik wel weer goed uitkom. Dus wat ik onderweg ook meemaak en wat ik ook allemaal voor de kiezen krijg ( bloedhoesten, pijnen, bloed bij de ontlasting, longontstekingen, benauwd, bedenk het maar ) ik weet dat het hoe dan ook goed komt! Dus waarom zou ik mij zorgen maken? In theorie klinkt dit goed, maar in de praktijk ben ik ook gewoon een mens. Geen zorgen.

Momenteel dus geen wietolie. Maar Edwin, het helpt toch tegen kanker? Nu neem je geen wietolie meer? De kanker kan nu toch weer groeien? Pffff…geen idee? Dat zou je kunnen denken? Maar inmiddels ben ik naast dat ik THC heb gebruikt tegen kanker, mij ook gaan verdiepen in wat er nog meer mogelijk is. En daar komt ie weer: IK! Ik ben degene die er iets aan kan doen. Telkens weer kom ik terug bij mijzelf. Ik zal moeten zorgen dat ik in de basis geen stress, verdriet en rancune heb. ( ik heb er vaker over geschreven en ga er nu niet te veel op in ) Wij mensen sturen ons lichaam aan middels emoties. Emoties kunnen ons ziek maken.

Maar als emoties je ziek kunnen maken, dan zou je toch ook denken dat emoties je beter kunnen maken? En dat is dus waar ik heilig in geloof. Emoties zijn wat mij betreft volledig uitgekleed niets dan frequenties. En frequenties hebben een trilling. Dus een emotie is wat mij betreft een bepaalde trilling. En deze trilling word opgepakt door ons lijf. Ons lijf resoneert als het ware. En dat heeft weer zijn effect op onze cellen en….. Google gewoon eens als je nieuwsgierig wordt, want ik ben geen professor en wil jou echt niet overtuigen. Ik wil jou alleen meegeven wat ik doe en denk en wat ik niet doe en het waarom erachter. Wat jij ermee doet is toch echt aan jou!

Toch een kleine toevoeging: Zoek op youtube op “Resoneren stemvorken” of bekijk dit filmpje

Laat je vooral NIET ALTIJD van de wijs maken door Tros Radar. Ik moet zeggen dat Dit soort programma’s op tv waarbij mensen aan de kaak gesteld worden, degene die onderuitgehaald worden met betrekking tot dit onderwerp goed aanpakken en in een zwart daglicht zetten met de behandelingen die worden aangeboden op dit gebied.

Maar ik weet ook dat als een “specialist” op het gebied van bio resonantie jou helpt en hij of zij weet waar men het over heeft, dat ik zeker geloof dat bio resonantie kan bijdragen in het genezingsproces van vele ziekten en kwalen. Mits goed toegepast! Er zijn te veel kwakzalvers die ons land vertroebelen. Haal voor jezelf de krenten uit de pap en stoor je niet aan verhalen van anderen. Ga af op je gevoel. Voelt het niet goed, haal dan niet in. Voelt het goed, geef dan gas bij. Ik ben zo vaak uit de bocht geslingerd, maar gelukkig heb ik altijd mijn riem om en weet ik snel genoeg het stuur weer over te pakken.

Wat dat betreft is kanker hebben topsport en vergelijkbaar met formule 1. Je kunt snel gaan en zelfs de finish bereiken. Misschien niet gelijk in de eerste wedstrijd, maar naar gelang je traint en oefent en nieuwe dingen uitprobeert kun jij alsnog het verschil maken. Soms zijn er enkele wedstrijden voor nodig. Je werkt ernaar toe en trekt alles uit de kast voor dat ene moment ( in mijn geval een scan waar ik maanden naartoe werk ). …. de rest kunnen jullie invullen…denk er eens over na en laat wat ik zeg beklijven om te kijken of je er iets mee kunt. Zo niet, dan zou ik NU per direct naar een andere website surfen, want je hebt hier in deze blog niets meer wat jou nog kan interesseren.

Heb jij de stelling: Niemand weet genoeg om pessimistisch te mogen zijn! BE MY FRIEND! Lees verder:

Ik geloof in het onmogelijke. En daar kan – wederom – niemand mij vanaf houden. Niet met alles, maar met veel…totdat het tegendeel bewezen is. Hoe dat zo is gekomen vertel ik je, maar ik kan je er bij vertellen dat mede dit geloof en vertrouwen heeft bijgedragen aan waar ik momenteel sta en dat ik zonder al te veel moeite ook durf te stoppen met THC. Want er is meer.

Veel meer. En vooral het ontastbare. Dat wat wij niet zien, maar er wel is. Daar geloof ik ook in. Tesla….een genie! Hij was zelfs in staat om energie te onttrekken uit de lucht????? Stel je eens voor wat dat zou hebben betekend voor de aarde? Helaas is het meeste van zijn werk vernietigt. En dat snap ik wel. Want we zouden geen gas nodig hebben, geen olie…Geld, geld, geld. Aan de ene kant is ons milieu onderwerp van gesprek en moet er van alles gedaan worden. Terrecht….Maar aan de andere kant liggen de oplossingen er al jaren, maar wil men eerst de aarde uitputten om geld te maken. Pff die aarde gaat nog wel even mee. We moeten NU zoveel mogelijk geld verdienen. Tegen de tijd dat de aarde haar levensvatbaarheid verliest zijn wij toch al overleden…. Rare wereld toch? Veel mensen zijn egoistisch en voornamelijk met zichzelf bezig. Willen meer en meer. Luisteren niet en praten alleen over zichzelf. Lijk ik wel hahahaha. ( lach niet ) 😉

Deze blog begint alweer uit te wijden en ik ben er onderhand weer klaar mee. Ik ga douchen en gitaarsnaren kopen. Het laatste wat ik nog kwijt wil: Het ontstaan van de aarde. Van ons mensen. De oerknal. Ik weet het nog niet zo net.

Vanuit een bacterie ontstaat er leven. De aap wordt een aapmens en de aapmens mens. Zou het? Wellicht? Maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Wie zijn wij als moederaarde in het universum? Wij zijn nog geen speldeknop in het geheel. De aarde is wellicht een mier in het heelal waar het einde onvindbaar is al zou je lichtjaren reizen. Dus wie zegt mij dat er geen andere intelligentere bevolking is wat ons op aarde heeft neergezet om te bestuderen of met een andere reden? Haak je af? Mooi! ik niet, maar het is wel tijd om te stoppen.

Volgende keer meer. Geen idee wanneer? Ik ben zoals aangegeven vooral met mijzelf bezig omdat het even moet. De afgelopen maanden heb ik door alle omstandigheden niet altijd even goed mijn vriendenkring kunnen onderhouden en daar baal ik enorm van. Aan de andere kan hebben bepaalde “vrienden” een keuze gemaakt om geen contact meer met mij te hebben. En dat respecteer ik, hoewel ik het er best moeilijk mee heb gehad omdat je als patiënt al in zo’n klein wereldje zit. Mijn wereldje werd daar nog kleiner door. Maar alles heeft een plek gekregen en er is geen rancune. Wel teleurstelling. En dat wil ik hier wel kwijt. Maar ook dit verwerk ik op een gegeven moment, want uiteindelijk heb ik alleen mijzelf ermee.

Mensen, heb je iemand met deze ziekte om je heen, geloof mij….zo af en toe een berichtje, belletje of bezoekje doet wonderen. Het is gewoon een KLOTE ziekte en ik zal blij zijn als ik er vanaf ben want dit gun je NIEMAND! Dit moest er even uit.

Ik was vaak stoned. Niet altijd, maar wel vaak. Ik had voor mijn gevoel ook geen keus? En achteraf begrijp ik goed dat ik niet altijd even gezellig was. Tja, als je bijna niemand ziet en er komt iemand….die grijp je vast. Zet ze op een stoel en bindt ze vast zodat ze geen kant op kunnen. Eindelijk bezoek! En maar praten en maar praten. Sorry vrienden die zich hierbij aangesproken voelen. Het spijt mij dat ik mijzelf even ben kwijt geweest. Ik ben de laatste die de arrogantie heeft te zeggen: Je had mij wel even kunnen bellen of kunnen bezoeken. Iedereen is druk….en vaak moeten we prioriteiten stellen. Ik snap het volkomen.

Achteraf gezien had ik wellicht meer moeten duidelijk maken dat ik een patiënt ben en had ik minder mijn best moeten doen om de gezellige vriend uit te hangen, want dat lukt gewoon niet door alles wat ik gebruikte en de weerslag die deze ziekte met zich meebrengt.

Ik wens jullie een mooie dag.

Edwin

 

 

 

 

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *