Weekendje Westerschouwen

Edwin Stokkink
Weer gedroomd
augustus 15, 2015
Edwin Stokkink
Pretty Panacea
augustus 24, 2015
Show all
Edwin Stokkink

Weekendje Westerschouwen

Gisteren een heerlijke dag gehad aan het strand van Westerschouwen. We wilden eerst een wandeling maken door het bos en dan de duinen in. Maar al binnen tien minuten waren we de route kwijt. Dan maar op gevoel. Onderweg voor zeker tien euro aan wilde bramen geplukt en gegeten.

Goed voor de anti oxidanten. Prikkeldraad over, honden mee en dwars door de duinen struinen. Na enig klimmen zagen we de zee. Heerlijk gewandeld langs het oneindige strand en ondanks het weer toch snel een duik genomen. Kon het niet laten. Echter kwam blijkbaar alles wat vastzat los en hoorde ik tijdens mijn duik letterlijk mijn rug kraken. Weg pret. Slecht geslapen. Voel het bij iedere stap. Vanmorgen tijgerbalsem gekocht en Wilma mijn rug laten insmeren. Het kan altijd erger. Dus inmiddels tijdens het schrijven van dit blogje zijn we alweer aan de maaltijdsalade bij paviljoen Duinzicht. Zo weer het strand op met de honden en er een relaxte dag van maken.

Strand-Westenschouwen

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *