Sail 2015

Edwin Stokkink
Pretty Panacea
augustus 24, 2015
Edwin Stokkink
Mijn bucketlist
augustus 25, 2015
Show all
Edwin Stokkink

Sail 2015

Donderdag 20 augustus was het zover. Op uitnodiging van twee vrienden die met een derde persoon het management voeren van het bedrijf “Draek van oranje” gingen we op weg met een groepje vrienden om aldaar sail 2015 bij te wonen.

Ik kreeg het aanbod om met een groep mensen per sloep van 14.00 tot 17.00 mee te varen tussen de mooiste schepen ter wereld en alles wat daar tussen zit. En daar zat wat tussen. Ongelooflijk wat een mensen daar op af komen en wat een bootjes er mee varen.

Van klein tot groot tot super groot. Van plezierjacht tot passagiersschip en fregat. Zelfs een onderzeeër mocht niet ontbreken. Een dag om nooit meer te vergeten. Ofschoon ik mijn vaarbewijs heb zat ik liever m’n luie kont op de rand van de sloep dan dat ik mij moest manoeuvreren door de menigte van mensen die allemaal vriendelijk naar elkaar lachen maar je ondertussen de romp van je boot varen om maar net 10 seconden sneller in de rij te kunnen komen dan jij. onze schipper was dan ook een ware held en liet zich niet stressen door 200 pk motor gejank in zijn kielzog.

De dag was goed geregeld door mijn buddy’s Sander Eskes en Dirk Hensema. De gastvrouw was niemand minder dan Esther de Haas waar ik al  maanden geleden een bijzondere ontmoeting mee had tijdens één van mijn feesten. We waren in goede handen en ik en mijn gezelschap maakten ons dan ook geen moment druk en genoten met volle teugen.

De catering aan boord was voor zover ik begreep door vrienden Pauline van Gasselt geregeld. Ik heb mij de gezonde spiesjes laten smaken lieverd. Er was meer dan genoeg versnapering en sap aan boord. Voor elk wat wils.

Edwin Stokkink

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *