Tattoo met Johnny de Mol en mijn beste vrienden

Edwin Stokkink
De soundtrack van het programma “De reis van je leven”
november 1, 2016
Edwin Stokkink
Wederom een antibiotica kuur
november 4, 2016
Show all
Edwin Stokkink

EEN DAGJE AMSTERDAM

Al tijdens de opnamen van de reis van je leven opperde wij met Johnny om een tattoo te zetten waarmee we onze vriendschap zouden beklinken.

Uiteindelijk maakten wij 2 november de afspraak om met z’n allen af te spreken bij “Hanky Panky”in Amsterdam.

tattoo2

Ofschoon ik nog steeds een infectie in mijn lijf heb, wilde ik dit niet missen. Door om de paar uur een ibuprofen of paracetamol te slikken inclusief een codeïne tablet, hield ik het aardig vol. Daarbij had ik mijn ventolin bij mij waar ik regelmatig even aan zoog om weer wat lucht te krijgen 😉

Het zou een zware dag worden, maar ik wist dat dit het waard zou zijn.

Eenmaal aangekomen in de tattooshop begonnen de zenuwen van de mannen te werken. Wat zou er op komen? Hoe groot? Wat als het mislukt?

tatto1

De tattoo artiest begon te schetsen en voordat we het wisten had hij het eerder door Sander gemaakte ontwerp verfraaid en uitgewerkt tot een mooie tattoo die meer dan de moeite waar was om op onze lijven te zetten.

Ik mocht eerst. Wat een feest. Mijn spierballen zijn ver te zoeken, maar mijn kracht is gelukkig nog altijd aanwezig. Fijn was het niet, maar ik kan me erger dingen voorstellen. Sander op de stoel, Jean volgde, Johnny de Mol languit, want hij wilde de tattoo op zijn kuit. Waarom ook niet? plek zat, maar daar komt ie mooie tot z’n recht. En Maus wilde de tattoo op zijn voet. En dat heeft hij geweten. Ik kwam niet meer bij. Man, man. Eerst dacht ik hij maakt een geintje? Maar toen zag ik hoe zijn gezicht betrok. Hahahahaha hij ging door de grond. Wat moet dat gevoelig zijn geweest? Ik kan mij er niks bij voorstellen en dat wil ik graag zou houden.

We hebben nog wat gedronken in de stamkroeg van Johnny waarna hij zijn weg vervolgde voor familiaire verplichtingen. Met de mannen hebben we nog heerlijk gegeten en bijgepraat om de dag af te sluiten. Het was voor ons allen een super dag om nooit te vergeten. Onze vriendschap staat op onze lijven gegrift en in onze harten verenigd.

Maus, Sander, Jean en Johnny bedankt voor deze mooie herinnering.

En Johnny een extra dikke hug, want jij trok zoals je bij de Noordpool beloofde, de buidel om dit mogelijk te maken.

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *