Status bouw Choose Life Sloep

Een tattoo om het immuunsysteem te versterken?
mei 8, 2017
Doe jij mee met MIJN grootste uitdaging?
mei 16, 2017
Show all

sloep_mei_2017Linksboven de mannen die de sloep mogelijk maken. O.a. Frans Gazendam en Jurjen Eerkens en…?

Het mooie weer staat voor de deur en de sloep is weer een fase verder. Vandaag wordt het electronica schema gerealiseerd en per 1 juni gaat het dan eindelijk gebeuren.

Na meer dan een jaar van voorbereidingen en vele gesprekken krijgt Choose Life Now haar nieuwe identiteit. Alles in het teken van genieten. Concrete handvatten worden aangedragen zoals ik deze zelf heb gebruikt in de afgelopen twee jaar tijdens mijn “liefdevolle” strijd tegen kanker. Ik noem het liefdevol, want zoals jullie weten kijk ik anders tegen deze ziekte aan dan de meeste mensen. Ik blijf van mening dat je kanker liefdevol, bewust en vol vertrouwen moet aanpakken. En dat hoef natuurlijk zeker niet volgens mijn aanpak te zijn. Dat bepaald ieder natuurlijk voor zich.

Per 1 juni zal ik meer vloggen en bloggen dan ooit tevoren. Over de vaartochten, wandeltochten, het maken van smooties, team building sessies op het mooie Watergoed en nog veel meer. Wanneer trek jij je eigen plan en doe jij wat jouw hart je ingeeft?

Ook starten we straks met 90 dagen 180 graden turn over sessies waarbij je in 90 dagen tijd bij de hand wordt genomen en je weg naar een gezonder en gelukkiger leven wordt gerealiseerd. Als jij ervoor open staat om anders tegen het leven aan te leren kijken dan zul je zien dat de wereld er heel anders uit ziet.

Mijn streven is om tenminste aan het einde van dit jaar te laten zien dat de kanker in mijn lijf weer stabiel is.  ( de tumor in mijn long bleek in november gegroeid te zijn weet je nog? ) Het liefst minder is geworden, maar nog beter…weg is?

Tja, dat klinkt onmogelijk bij deze ongeneeslijke vorm, maar ik bedenk continu dat het me juist WEL gaat lukken en bedenk ook continu dat ik NIET bij de pakken neer ga zitten en er alles aan MOET doen om te leven. Voor mijzelf, mijn partner, kinderen, ouders, zus, familie en goede vrienden.

Als ik nu al twijfel dan weet ik zeker dat het me niet gaat lukken. Dus is er GEEN ruimte voor twijfel. 2017 moet een mooi jaar worden en als mijn gezondheid meewerkt staat echt alles op groen om er ook een mooi jaar van te maken.

Ooh ja nog een leuk nieuwtje: ik experimenteer op dit moment met een nieuw supplement. Ik hou dat nog even voor mezelf, maar vertel jullie er straks alles over zodra ik denk dat het iets is waar je echt iets aan hebt. Ik probeer wel meer uit zoals jullie weten, maar niet alles lijkt de moeite waard te melden. Zoals altijd zal de tijd het leren.

Wil je mij blijven volgen like dan de Choose Life Now pagina, want daar zal straks voornamelijk alles worden gepost: http://tinyurl.com/kc423xm

En dan hebben we natuurlijk ook nog de Foundation. Choose Life Foundation. Het bestuur is rete druk en komt met regelmaat bij elkaar om de stichting verder vorm te geven. En ook de stichting zal per 1 juni volledig operationeel zijn. Uiteraard is de stichting ingeschreven bij de KvK. En uiteraard gaat de stichting voor een ANBI status en is deze ook aangevraagd. Transparantie staat voorop.

De website is in de maak en straks zal ook de Facebookpagina haar activiteiten laten zien. Ken jij iemand met kanker en vindt jij dat deze persoon met zijn / haar familie een leuke vaartocht op het water verdiend om even vergeten patiënt te zijn? Houdt de pagina en site dan straks in de gaten. https://tinyurl.com/lgzr4x9

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *