Donderdag gesprek met de chirurg & trailer “De reis van je leven”

Edwin Stokkink
Vandaag mijn longarts gesproken
november 10, 2016
Toch even een minder bericht
november 27, 2016
Show all
Edwin Stokkink

SCREENING

Fijn dat het gas er op zit. Mijn longarts laat er geen gras over groeien en heeft voor as. donderdag diverse afspraken ingepland.

Tevens ben ik netjes op dvd mijn dossier toegezonden gekregen en kan ik de longarts in Rijnstate en mijn eigen huisarts informeren.

17 nov  9:30 uur Polikliniek Longziekten “longfunctieonderzoek” ( Testen of ik in staat ben om na de operatie te leven met 1 en drie kwart / 1/2e long )

17 nov 10.00 uur Polikliniek Chirurgie Gastro-enterologie ( gesprek met de chirurg die de longoperatie gaat verzorgen )

17 nov 10:55 uur Polikliniek Spreekuurassistent ( wegen en meten )

17 nov 11:10 uur Polikliniek Anaestesie ( Preoperatieve screening ) ( Check of ik wel op een normale marnier en zonder gevaar onder narcose kan of dat men een moker inschakeld )

Ik hoop ook meer te weten te komen over de immunotherapie. Ik hoor verhalen van FB vrienden dat zelfs grote tumoren verdwenen bij mensen die maar een paar maanden te leven hadden.

Stel dat is zo en het slaat bij mij aan? Moet ik die operatie dan wel doen of moet ik heel snel beginnen aan de therapie?

Ik laat het over me heen komen.

By the way: Het is zover. Ik mag van RTL4 melden dat ik, mijn vrienden en Johnny de Mol op 21 november om 20.30 bij RTL4 op tv komen bij het programma ‘De reis van je leven”

Natuurlijk is het bij de meeste van jullie al bekend, maar was het nog de vraag wanneer? Hierbij dus. Ik mocht het niet eerder melden en moest jullie nog even in spanning laten afwachten.

Ik hoop dat jullie er vooral met een lach naar kijken. Mijn situatie is natuurlijk ook niet fijn, maar zoals ik vandaag al op Facebook aangaf, voel ik mij gezegend. Er zijn nog tal van mogelijkheden die ik kan onderzoeken alvorens ik het bijtje er bij neerleg. Daarbij ben ik ook oprecht positief, ondanks dat ik mij alweer een tijdje futloos voel door de laatste longontsteking.

Ik ben wie ik ben en ik durf te zeggen dat ik puur ben. Je krijgt wat je ziet.

Marieke, Nanno, & postuum “Roelanda” ik heb veel respect voor jullie en bedank jullie voor de kracht die ik uit jullie afleveringen heb mogen ontvangen.

Leef nu, want morgen is alles onzeker.

Edwin

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *