Virus opgelopen?

Al drie maanden geen ventolin & flixotide
februari 27, 2017
Niet lezen als u geen sterke maag heeft!
maart 10, 2017
Show all

Het was de bedoeling om vandaag weer naar Nederland te rijden vanuit Polen, maar sinds gisteren houd ik niks meer binnen. Plassen doe ik uit twee gaatjes.

Morgen doen we een tweede poging want tien uur rijden zonder nachtrust en om het half uur naar het toilet moeten is niet echt veilig.

De koorts kwam niet boven de 38,5 uit, dus dat viel mee. Mijn rug voelt als gebroken glas en als extra cadeau hoestte ik vanavond helder bloed op. En dat is al maanden geleden. Daarbij ben ik niet overdreven benauwd.

Nog een bizarre bijkomstigheid is dat ik de Tumor in mijn long veel minder aanwezig voel dan de laatste maanden.

Zou de epicrisis zijn werk doen? Ik geloof er in. Ik laat me niet gek maken en zolang ik een hartslag heb en geen overdreven klachten die lang aanhouden, is de stap naar de arts voor mij uitgeschoven.

ik adviseer niemand om te doen wat ik doe, maar ik geloof dat genezing niet onopgemerkt gaat. Dus zal het er wel bij horen?

Lang leve Biologika www.biologikanederland.nl en het vertrouwen dat ik mag genieten.

Życzę miłego wieczoru

 

Edwin Stokkink
Edwin Stokkink
Jonge vent met twee mooie, lieve dochters en dito echtgenote Aleksandra. Ben gelukkig, eigenwijs, commercieel, creatief en slagvaardig. Laat me niet snel uit het veld slaan en ga tien keer harder bij tegenwind. Maar ben bovenal mens. Wil andere inspireren nu te leven omdat morgen alles onzeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *